Уважаеми Herr Flick, може би не съм се изразил достатъчно ясно или пък ти не си ме разбрал - аз не страдам за едно изцедено, оглозгано от шайка крадци предприятие, а за модерният завод, който можеше да съществува днес, ако някой си беше свършил работата през годините. Защото повярвай ми, явно има много пари в тая индустрия, щом като Кремиковци през поне последните 20 години е бил само експлоатиран и краден, без никакви инвестиции и пак е могъл да оцелее до сега. Знам, веднага ще кажат много хора като тебе , че това е социалистическо чудовище, че е трупал само загуби, които сега трябва да се плащат от всички нас, но металургични заводи има по цял свят и продължават да се строят и днес и то в сърцето на Европа, така че личното ми мнение е, че с подходящ мениджърски екип и инвестиции главно в екологията може да има едно процъфтяващо предприятие, което да дава хляб на много хора.
Друг е въпросът, че това може би не е по вкуса на властимащите, защото един български политик беше казал: " България трябва да бъде само консуматор, а не производител".
Друг е въпросът, че това може би не е по вкуса на властимащите, защото един български политик беше казал: " България трябва да бъде само консуматор, а не производител".
Коментар