IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tzano Разгледай мнение
    ееееееех кремиковски другари, само за пари мислите ана на - социализъма свърши. свикналисте да пиете и цакате карти в работно време а после едни ми уста отваряте - алчни и ненаситни. сега тичкайте наборсата иплачкайте. ХА ХА ХА
    А на господина,написал тези редове един сьвет от кадьр на комбината-не поставяйте всички под един знаменател.Всяко стадо си има и мьрша.

Коментар

еееех jesik-чо по въпроса с креми съм много по-наясно отколкото можеш да си представиш. за съжаление вече няма какво смислено да се напише по въпроса освен да се кефя на сълзливите ви спомени по миналото и мъката по загубените парички - ХА ХА ХА /зе вас мъъъъъкаааааа а за синдика - смяяяяяххххх/
      Я щом си наясно ми обясни що е това потопяем стакан..
      Last edited by folyy; 09.08.2011, 20:53.
      Has Been Ignored!!!

Коментар

• Скьпи господине,нямам идея на каква вьзраст сте,нито с какво се занимавате.Но по думите Ви явно сте "Мамино синче" или мама и тати са реститути.Вие бихте ли работили без заплащане?И вьпреки ,че не получавате нищо да ходите на работа и да си изпьлнявате сьвестно задьлженията?Това е като да дадете заем на някого и да не получите в замяна нищо.
        Last edited by kadem; 09.08.2011, 21:00.

Коментар

ееееееех кремиковски другари, само за пари мислите ана на - социализъма свърши. свикналисте да пиете и цакате карти в работно време а после едни ми уста отваряте - алчни и ненаситни. сега тичкайте наборсата иплачкайте. ХА ХА ХА
          А бе умнико,ти сигорно си на издръжка,на мама и тате,и незнаеш как се изкарват пари.

Коментар

• jesik

еееех jesik-чо по въпроса с креми съм много по-наясно отколкото можеш да си представиш. за съжаление вече няма какво смислено да се напише по въпроса освен да се кефя на сълзливите ви спомени по миналото и мъката по загубените парички - ХА ХА ХА /зе вас мъъъъъкаааааа а за синдика - смяяяяяххххх/

Коментар

• tzano

Брат като няма какво да пишеш не пиши тук
              jesik

Коментар

• Само крем е истината, тов ае най-добрата акция, истинско обежище. Креме е по-добър от секс!!!! Чувам, че Бъфет искал да си купи крем обаче биле свършили по магазините и сега много го е яд. Така че крема - чисто удоволствие!!!

Горното не представлява препоръка.
                Custodite sortem vestram

Коментар

• а м-у другото някои от вас /още по-алчни и прости/ обжалват сумите за раздаване, така че обадете се на дядо коледа да пали шейната след 1-ви април. ХА ХА ХА

Коментар

• кремиковски другари

Коментар

• Първоначално изпратено от kadem Разгледай мнение
                      Мисля,че сме два пьти повече.А и ако е вярно ,че на 15 ще се реши проблема ни-ще изчакаме още 10-15 дни.Ако не е така обаче-не зная.Може би сьс сопите и пред Белия дом.
                      Търпение трябва, насила хубост не става.
                      Като се съберат парите от продажбата на скрапа, и за заплати сигурно ще има, ама сега да се натиска напразно, няма нужда.

Коментар

• Мисля,че сме два пьти повече.А и ако е вярно ,че на 15 ще се реши проблема ни-ще изчакаме още 10-15 дни.Ако не е така обаче-не зная.Може би сьс сопите и пред Белия дом.

Коментар

• Какво да кротнем.5000 човека да чакаме една съдиика.Това сериозно ли е?
                          jesik

Коментар

• Няма го "Кремиковски металург" и взеха да ни одумват строителни вестници.Добре че "Магистрали","Транспортен глас","Самоковска комуна" и "Средношкослко знаме" вече не се печатат щото щяхме да сме хит в страната.

Коментар

• Новини след 15.08., съдийката е на море до тогава.
                              Тогава ще се насрочи събрание и ще се види кой кой е и за к'во се бори.
                              Кротнете до тогава.
                              Бонбон прав си за застраховането на рискови инвестиции, но не плаши хората все пак те нямат да взимат от Захариев, щото от него нищо не може да вземат работниците дето са съкратени от Интерпайп.Били много нахални да си искат дължимите парички по 2-3-4-5 хиляди дето им дължи.
                              Last edited by badboy333; 09.08.2011, 01:10.
                              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• http://www.vestnikstroitel.bg/post_20688/
                                Has Been Ignored!!!

Коментар

Working...
                                X