IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• до folyy

не бе, folyy, питай за стаканите, бурканите, компотите и т.н. не че занапред това ще е нужно някому. просто така - "благи спомени"

Коментар

• ЦУ

ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ ПРЕДЛАГАМ ДО 29 08 2011 Г НЯМА ЛИ НИКЬВО РАЗВИТЕ ПО ИЗПЛАЩАНЕТО СЬС ЗПЪРТЪЦИ ЧЕРВЕНИ ДОМАТИ 10 00 ПРЕД ЦУ
      jesik

Коментар

• Първоначално изпратено от tzano Разгледай мнение
        не folyy, неее от младата генерация съм. работя във финансова институция и ви правихме оценка за много сериозен купувач ама на - пусти комисионни на високо ниво ги отвратиха и се чупиха. а ти ако искаш да научиш още за креми питай, не се притеснявай!!!
        Аз съм научил какво ми трябва информацията е за другите.. осведомен съм достатъчно, източници не ми липсват.. ако имаш информация която ще е добра за всички сподели я с хората ако ли не по добре си трайкай..
        Has Been Ignored!!!

Коментар

• до joro

ми то и аз съм се нагледал на дебелогъзи лелки дето сутрин си купуват 2 банички и цял ден чоплят без да стават от бюрото /как се не напикват от мързел/. ама да не ти пука.

Коментар

• до folyy

не folyy, неее от младата генерация съм. работя във финансова институция и ви правихме оценка за много сериозен купувач ама на - пусти комисионни на високо ниво ги отвратиха и се чупиха. а ти ако искаш да научиш още за креми питай, не се притеснявай!!!

Коментар

• Муахахаааа... Това за лелките ми хареса!
              И мене в службата само ме притесняват разни. Там требало да се оди, това требало да се направи, онова требало да се пише... Абе 8 часа ми досаждат не'кви ора

Коментар

..... трябва да се преквалифицират /коета е много трудно/ или да продължат да досаждат на лелките в бюрото по труда. ....
                Който може ще се оправи.Мислиш,че им е зле на борсата!?
                Ония пари са проблема.

Коментар

потопяемия стакан се използва в СДП. ама друго е по-важно - великите другари-металурзи ще си завират тепърва "потопяемия стакан" в ...... кухнята за надомна работа. СЕГА СЕРИОЗНО - леко дразня повечето от форума но за съжаление металургията /както и почти цялата тежка промишленост/ бяха съсипани и то от "наши хора". доста хора със специфични професии /като металурзи напр./ трябва да се преквалифицират /коета е много трудно/ или да продължат да досаждат на лелките в бюрото по труда. другото са спомени. "мамин Лъчко" купи кремиковци и се чуди какво да го прави - ха ха /всъщност не е смешно а е трагично/. целта е не да се произвежда а да се батисва - нищо ново. изпраха си мръсните парички на гърба на работниците, съкратиха ви постепенно да няма проблеми, гл.архитект на софия ще си врътне далаверата, пожарникарчето също и всичко приключва тихомълков - за съжаление.
                  .. не се чуди кой знае колко и веднага го изтъргува.. подставени лица колко щеш гледам май си от може би по старата генерация металурзи.. ама не знам а лелките че ги притесняваме поне да си заслужат парите.. а и държавата е наред малко да похрани народа, аз лично от нея нищо не съм видял а само съм давал.. което между впрочем 70% от българите са правили така че съпричастност към тези работници поне да си получат изработеното защото имаше някой които се скъсваха от бачкане точно в периода на неплащането..
                  Has Been Ignored!!!

Коментар

• пак до folyy

пуста старост - нерадост - като затворих отговора се присетих за подробности около стаканите - потопяем стакан се използва в ПНРС с разходна норма около 120 бр/т.
                    в СДП има горен стакан - 7,5 бр/х.т и долен стакан 112 бр/х.т. нещо против?

Коментар

• до folyy

потопяемия стакан се използва в СДП. ама друго е по-важно - великите другари-металурзи ще си завират тепърва "потопяемия стакан" в ...... кухнята за надомна работа. СЕГА СЕРИОЗНО - леко дразня повечето от форума но за съжаление металургията /както и почти цялата тежка промишленост/ бяха съсипани и то от "наши хора". доста хора със специфични професии /като металурзи напр./ трябва да се преквалифицират /коета е много трудно/ или да продължат да досаждат на лелките в бюрото по труда. другото са спомени. "мамин Лъчко" купи кремиковци и се чуди какво да го прави - ха ха /всъщност не е смешно а е трагично/. целта е не да се произвежда а да се батисва - нищо ново. изпраха си мръсните парички на гърба на работниците, съкратиха ви постепенно да няма проблеми, гл.архитект на софия ще си врътне далаверата, пожарникарчето също и всичко приключва тихомълков - за съжаление.

Коментар

• тоя мастодон още ли крета?
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Съдебни закачки бавят парите от “Кремиковци”
                          Адвокати претендират от името на работници за неизплатени хонорари

Подадени възражения в съда от адвокати забавят процедурата по изплащане на дължимите суми към кредитори, облигационери и работници на "Кремиковци", научи "Стандарт". От името на работници и служители адвокати предявяват претенции за неизплатени хонорари, без дори да са приложили документи кой точно се е възползвал от техните услуги. В изминалите години доста работници бяха подлъгани от юристи да завеждат дела срещу "Кремиковци", които бяха прекратявани от съда поради липса на основание. Най-вероятно Софийски градски съд ще определи и тези възражения към сметката за разпределение като неоснователни и единственият ефект от тях ще е забавяне на изплащанията. Така работниците на фалиралия комбинат, които чакат неизплатени заплати с години, ще се наложи да почакат още малко. Активите на фалиралия комбинат бяха купени от "Елтрейд къмпани" за 316 млн. лв. Благодарение на това работниците ще получат 100% от забавените си заплати, както и всички полагащи им се обезщетения.
                          По повод информацията, че от НАП ще подадат възражение срещу сметката за разпределение, синдикът Цветан Банков каза за "Стандарт", че засега не може да коментира. По думите му, той е уведомен само за две постъпили възражения, които не са подадени от юридически лица. Макар че Банков отказа да коментира повече, става дума именно за гореспоменатите адвокати. За да потекат дължимите суми към облигационерите, кредиторите и работниците, ще се чака решението на Софийски градски съд. Оттам трябва да дойде одобрението на сметката за разпределение с нанесени промени, ако има нужда от такива.
                          Мартин ЛЕКОВ

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=377639

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                            Новини след 15.08.,
                            Кротнете до тогава..
                            Добре казано, но забрави ли, че все така се говореше, но не се знаеше за коя година става въпрос

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                              tzanko ви троли, а вие му се хващате и го храните.
                              На чуждо ....... и 100 тояги са малко.Щом се забавлява от неволите на хората-за какво говорим?

Коментар

• tzanko ви троли, а вие му се хващате и го храните.

Коментар

Working...
                                X