IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• моля ако има колеги( бивши и настоящи) закупили жилища от кремиковци и впоследствие оказало се че тези жилища не са тяхна собственост нека ми пишат.

Коментар

• Първоначално изпратено от stefaneihan
      Ot mnogo vreme si zadavam edin vapros: realno v kremikovci ostanaxa samo aiducite-zahto li? Prosti4ka jena sam i nemoga da si otgovorq.Teatara smitingite svarhi,a.......kolko xubavi serii bqxa,no svarhixa,glavnite artisti -kuklite na konci gi izginixa i ostavixa scenaristite...e.....moje pak da ima ohte nqkoq scenka za razigravane.Vsi4ko xubavo do tuk,bilo kakvoto bilo,koi ql, ql, koi nee da e ql,no takiva sindikati kato Pavlov ne sam vijdala i da ne mi dava Gospod da vidq: EVALA , AHKOSUM, MAHALA. Na tozi 4ovek rojdenniqt mu den trqbva da bade na 1-vi april,ei xora mnogo e kadar tozi v lajite bre.............
      Напълно те подкрепям. В момента останалите колеги се използват да събират медни кабели ( подготвят ги за професия хайдук ) за да имало пари за заплати през януари и февруари. Тройката бандити ( Павлов, Николов и Стоянов) подхвърлят трохички на хората а те продължават да краднат и през държавен резерв.

П.С. Интересно в играта запознат ли е синдика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin Разгледай мнение
        За глупавите облигационери по една студена вода и дано заплатите на работниците да са преди тяхното вземане за да видят те поне нещо.

Поставям въпрос: Ако Кремиковци се продаде примерно за 200 милиона ще си вземат ли първо парите работниците или друг ще е преди тях?

А дано, ама надали. Както казала Айшето.
        За съжаление работниците са доста назад. Първо ще се платят на съдебната система дължимите суми. След това са обезпечените вземания. Работниците са след облигационерите.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• За случилото се с Кремиковци има само два виновника:

Първо облигационерите които са били достатъчно прости да дадат заем на интернационалния мошеник известен със своите фалити на други дружества Прамод Митал.

И второ Костов който го изпрати към пропастта. Но Костов си остава цвете в сравнение със Бойко хитреца и това което прави с държавата от както управлява.

Цената на която обявиха Кремиковци за продан явно е висока нека се обяви една по нормална цена та поне да го купи някой.

За глупавите облигационери по една студена вода и дано заплатите на работниците да са преди тяхното вземане за да видят те поне нещо.

Поставям въпрос: Ако Кремиковци се продаде примерно за 200 милиона ще си вземат ли първо парите работниците или друг ще е преди тях?
          Не е препоръка.

Коментар

• Ла,ла,ла:

Да вземем за пример Кремиковци. Може да се наложи всички плащания, които комбинатът е направил след датата на несъстоятелността, да бъдат върнати обратно в масата й. Например ако Кремиковци плати на БДЖ за превоз, БДЖ трябва да върне парите. Или ако Кремиковци е платило 1000 лв. на куриер, парите могат да станат изискуеми.

http://www.capital.bg/politika_i_iko...p=1#storystart
            Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от spring
              А дали е така - кой ще ми каже?
              вервайте ми
              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от lamarin Разгледай мнение
                Служител,осъдил фирмата за неизплатени заплати и обезщетения и получил пари,няма.
                В ситуацията с КРЕМ, това да си вземеш парите е много трудно.
                По принцип, както много пъти е ставало дума, на първо място стоят т. нар. secured кредитори - АрселорМитал и облигационерите.
                Те са на първо място и ще вземат първи каквито и да е пари от продажбата на комбината. Ако се удовлетворят вземанията им, чак тогава идват втори ред кредитори, после трети и т.н.
                Като unsecured кредитор, човек идва доста надолу в тази ред на кредитори. Аз не мисля, че ще има пари за първите, пък за по-нататък да не говорим.

Коментар

• Първоначално изпратено от lamarin Разгледай мнение
                  Служител,осъдил фирмата за неизплатени заплати и обезщетения и получил пари,няма.

хахаха, толкова ли си сигурен?

Коментар

• Първоначално изпратено от asentas Разгледай мнение
                    За първи път се включвам в Вашите писаници. Искам да кажа на този изрод VMANKOV, че клетвите му могат него да застигнат, тъй като пише и коментира неистини.
                    Я кажи какви неистини съм писал в тази тема?

Кремиковци ми дължи над 13 000 лева задържани заплати в момента на съкращението ми преди повече от година.
                    Ако не си ги получа, нека си купят свещи за децата си тези, които са ми ги взели!
                    Ако и ти си сред тях - да са ти хаир тези пари и да си купуваш свещи за децата си с тях и ти!!
                    Last edited by vmankov; 01.12.2010, 09:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от eva197 Разгледай мнение
                      има ли някой който да си е взел парите от кремиковци,след като ги е осъдил

Коментар

• Първоначално изпратено от old Разгледай мнение
                        Говори се, че са изплатени обезщетения на работници, които взимаха заплати през Райфайзен банк - основно Скрапоцех, Стоманата, Рудника. Някой да има някаква информация?
                        Аз знам само за ферото.
                        Не обезщетения,а стари задължения

Коментар

• Първоначално изпратено от Meffo Разгледай мнение
                          asentas, като не работи от 21,05,2010 ной и как Ви плаща заплати, за какво Ви плащат
                          "ной?-синдика
                          как?-с превод в дебитна карта
                          за какво?-за довършване на процедурата по несъстоятелност.

Коментар

• Първоначално изпратено от spring
                            "Мантар А" е купила базата край Марикостиново, я пак, какъв предмет на дейност има фирмата? Хора, не може ли да си сверявате часовниците по-надлежно.

Мантар - А ООД
                            Град: Благоевград
                            Телефон: 074561110
                            Факс: 074563211
                            Кратко описание на дейността:
                            Търговия с всички видове стъкла и огледала.

Коментар

• asentas, като не работи от 21,05,2010 ной и как Ви плаща заплати, за какво Ви плащат

Коментар

• Да Марикостиново е продадено на местен български производител на метални конструкции.
                                asentas

Коментар

Working...
                                X