IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (MONB / MONBAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • "До три месеца акциите на производителя на акумулатори "Монбат" ще бъдат качени за търговия на борсата във Варшава или тази във Франкфурт, съобщи пред "Дневник" председателят на управителния му съвет Атанас Бобоков.... " 09.02.2011г.

    Минаха три месеца. Някакви новини?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
      Тя Даниелка пишеше тук във форума..... Но форумните простаци много бързо я отказаха. И аз да бях - щях да се откажа. Въобще много изпростяха нещата тук, пък после се чудим що едикойси не пишел вече.
      Ми според мен не е това ....но явно се има вече да за много ВЕЛИКА и затова не пише Но според мене на нея и плащат за това да разяснява дори и на най големият ДЕБИЛ --- тои е дебил но държи акции на дружеството ! Това е положението и ако се интересува ще каже някой да и звънне !

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Колкото и да съм критикувал акцията, основно заради набалончването й, не може да се отрече фактът, че дружеството има най-правилно реагиращият на събитията на БФБ мениджмънт!!!! На тези, които си закупиха на 3+ лева - честито, на останалите - късмет с държанети на акцията.

        П.С. Сега, ако и Даниелка си надвие на женската самовлюбеност и почне да пише във форума и да разяснява на колегите-форумци кое и как, почти няма да има за какво да се критикува дружеството, освен за вечните спорове за цената
        Тя Даниелка пишеше тук във форума..... Но форумните простаци много бързо я отказаха. И аз да бях - щях да се откажа. Въобще много изпростяха нещата тук, пък после се чудим що едикойси не пишел вече.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

        Коментар


        • Колкото и да съм критикувал акцията, основно заради набалончването й, не може да се отрече фактът, че дружеството има най-правилно реагиращият на събитията на БФБ мениджмънт!!!! На тези, които си закупиха на 3+ лева - честито, на останалите - късмет с държанети на акцията.

          П.С. Сега, ако и Даниелка си надвие на женската самовлюбеност и почне да пише във форума и да разяснява на колегите-форумци кое и как, почти няма да има за какво да се критикува дружеството, освен за вечните спорове за цената
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

          Коментар


          • Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
            Това са точно 0,15 лв нетни на акцийка ....да видим как ще го отрази пазара утре

            Не е препоръка за покупка или продажба на ЦК
            С Текущата цена сте надскочили поне два пъти очаквания дивидент. Незнам какво искате повече от пазара. И безъ това, няма излишни кинти, които да се мотаят на пазаръ. Мнението е лично и не е препоръка.
            Я всегда буду твоим поводом напиться.

            Коментар


            • Това са точно 0,15 лв нетни на акцийка ....да видим как ще го отрази пазара утре

              Не е препоръка за покупка или продажба на ЦК

              Коментар


              • Една добра новина за нас акционерите:
                http://www.x3news.com/displayNovina....%20%20%2051110
                Монбат АД-София представи покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 27-06-2011г. от 10:30 часа в София , гр. София, бул. Гурко № 1, Гранд Хотел София, ет. 1, Зала „Триадица” – 1, при следния дневен ред:

                ........; 5. Приемане на решение за разпределение на печалбата на дружеството в размер на 14 606 337.47 лева, реализирана през 2010 г.; Предложение за решение: Общото събрание на акционерите приема решение реализираната през 2010 г. печалба в размер на 14 606 337.47 лева да бъде разпределена както следва: сумата от 8 106 337.47 лева да бъде отнесена във фонд «Резервен» на дружеството, а сумата от 6 500 000 лева да бъде разпределена като дивидент на акционерите. ..................

                Коментар


                • Еиии...... тук не се научихте продавачите че бият яко през пръстите . Кой е следващия с 1000 бр . да плаши . Един съвет - поне се съберете на едно място и по едно и също време за да изглежда по внушително , не че е от голямо значение . А сега искам да поздравя мениджмънта за подкрепата към към дребните и лоялни инвеститори както и за откритата и последователна политика която водите . Искам да ви уверя че докато е така аз моите акции няма да ги продам дори ще си добавям когато имам възможност .Без значение е сегашното изкривено състояние на пазара . Вие градите история вече 4 години и тя не е била никога в ощърб на дребните акционери .Успех в бизнеса .

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                    Колкото по-скъпо е оловото, толкова по-добре е за Монбат. Ама, защо е така ще разбереш, ако прочетеш поне 1 техен отчет.
                    Абе малко със сърказам питах .Ама карай.
                    http://www.investor.bg/news/article/56759/107.html
                    "Атанас Бобоков:-
                    Когато цената на оловото се повишава, се повишава и печалбата ни, но не е много пряка зависимостта."

                    Коментар


                    • Колкото по-скъпо е оловото, толкова по-добре е за Монбат. Ама, защо е така ще разбереш, ако прочетеш поне 1 техен отчет.
                      Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
                      Да попитам "разбирачите" дали е добре за Монбат, че оловото е на три годишен връх?
                      http://www.kitcometals.com/charts/le...cal_large.html

                      Коментар


                      • Монбат (MONB / MONBAT)

                        Първоначално изпратено от SweetBg Разгледай мнение
                        Почти всеки ден има някои да купува по 5 акции, колекционират ли ги кво ?
                        грешно давани 2 лева за сделка
                        Last edited by mpy_yordanov; 22.02.2021, 14:00.
                        Пелетни котли
                      Working...
                      X