Атанас Бобоков се оттегля от поста изпълнителен директор - http://www.x3news.com/download/?id=464819
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Индианец, ужким го даваш стабилен бизнесмен, голям превозвач, а-у, а плюеш по всичко българско като комплексиран мияч на чинии... Нещо ме съмняваш.
Иначе, тук продадох всичко онзи ден, вярно 20% надолу, ама няма как да се предвидят излагациите на нашата прокуратура.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Никого не защитавам, нещо си се объркал ! Търгувам от както я има борсата ! Писах и поясних по долу какво имам предвид ! Пак да ти го кажа, източването на публични компании е недопустимо ! Били сме потърпевши всички от това ! Надявам се не мислиш, че е добре да се съсипват работещи и печеливши бизнеси какъвто е този на Монбат !
За другото да не питам - щото харчовете за кръчмата и замъка явно вече са извън баланса ...Какго казваш - разбира се законно спечелени ...
Ама това очевидно са само приказки от кварталната бакалия... Много ми се иска да стана акционер тук, ама като чувам (чета) такива приказки ..
п.с. За да не се спекулира по темата приканвам ДВО-то да се намеси с пояснения ...всъчност има ли такъв чиляк ...или само по ведомост
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе знам дали си търгувал по времето на хитовите мостове и пътища та ги приказваш тия...Мажо да ми защитаваш ...
Ами оня , който не ползваше компютър ...щото всичко било в главата му
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Като си тръгнал да показваш защо не покажеш и замъците на Доган и Пеевски а ? Да не говорим за огромната разлика, че тези цитираните от теб са бизнесмени и имат право да си купуват каквото поискат, а Доган и Пеевски са политици - "бизнесмени" !
Ами оня , който не ползваше компютър ...щото всичко било в главата му
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от JohnDoe9 Разгледай мнениеМоже да ги е хванало яд, че в ДАНС си нямат такъв замък https://www.noen.at/zwettl/vertrag-u...esz-158437834# , какъвто Монбат си е напазарувал лятото на 2019
Ползвам Google translate , но от статията разбирам, че тези замъчета вървят по 14-15 М Евро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеХах...въртяха се слухове за тая тъпотия още миналата година. Сега ще се окаже, че имат и пут опция, като с ресторанта.
п.п. нямам от поне 5г и съм много щастлив
п.п.п. бачи Здравко, няма проблем който каквото иска да си купува, стига да не е за сметка на ортаците му (другите акционери) - да си разкеши дивидента, и с неговата част и летяща чиния (по Доган) да си купи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеТова сигурно е инвестиция в производствени мощности или придобиват някакво ноу-хау, което ще помогне за бъдещето на компанията.
п.п. нямам от поне 5г и съм много щастлив
п.п.п. бачи Здравко, няма проблем който каквото иска да си купува, стига да не е за сметка на ортаците му (другите акционери) - да си разкеши дивидента, и с неговата част и летяща чиния (по Доган) да си купи.Last edited by Тъпо парче; 02.06.2020, 17:18.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от JohnDoe9 Разгледай мнениеМоже да ги е хванало яд, че в ДАНС си нямат такъв замък https://www.noen.at/zwettl/vertrag-u...esz-158437834# , какъвто Монбат си е напазарувал лятото на 2019
Ползвам Google translate , но от статията разбирам, че тези замъчета вървят по 14-15 М ЕвроМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ползвам Google translate , но от статията разбирам, че тези замъчета вървят по 14-15 М Евро
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
По-добре се махни ти.Между другото тая артия вече е заминала.Щом си държач на артии тук вече су нагълтал тиня.
Иначе, тук продадох всичко онзи ден, вярно 20% надолу, ама няма как да се предвидят излагациите на нашата прокуратура.
- 1 like
Коментар
-
Може да ги е хванало яд, че в ДАНС си нямат такъв замък https://www.noen.at/zwettl/vertrag-u...esz-158437834# , какъвто Монбат си е напазарувал лятото на 2019
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ако цялата операция на ДАНС и Прокуратурата (в частта и срещу Монбат) се окаже Поръчка /за себе си не се съмнявам в това/ и не се докажат твърденията им във времето, най-малкото е необходимо да знаем, чрез кои конкретно служители и представители на горните институции е реализирана /на кои лично дължим посочените резултати/.Last edited by X_Y; 02.06.2020, 16:05.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
За който кара може и да е самотно.Аз съм си в офиса на компютъра и спекулирам на борсата.Ти такава игра не си виждал и няма и да видиш.
Ще се закопаеш до пенсия на бфб хихихи.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар