Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТук няКой им и харесал бизнеса ,както стана е дамбовците .Най вероятно нищо няма да излезе от всичко това ,но ще им съсипят репотацията с други очи ще ги гледат партньорите извън Бг.
Това е бг няма нищо сигурно във всеки един ден държавата може ти съсипе бизнеса ,заради кефа на някой си .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеГолямото реване почна тука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
шофирането на ТИР в щатите е самотно и скучно занятие...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
А ако вземеш, че се махнеш и от форума ... ама пусти комплекси, искат си трибуна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
А ако вземеш, че се махнеш и от форума ... ама пусти комплекси, искат си трибуна.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от dancho_o Разгледай мнениеНикой не е застрахован!
Моментално ми хрумват тези пресни случаи:
Фолксфаген и дизелгейт и какво стана с акциите на компанията след скандала.
Нисан/Рено и Карлос Гон
А колко акционери на световните компании са чували за монбатя. Не можем да сравняваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Добре че се махнах от БФБ навреме.Нищо не става от тая бг борса.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнение
Представям си, какво може да стане, ако ги лашне маржин кол. Дано не се случва, че от това вече "артия" не става...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениекогато поискаха от КФН през март да се спре търговията с акциите, някой във форума беше писал, че бобокови са заложили акциите си ........ че интересни са ми 2 неща:
1. къде е марджин кол-а? ......... ако това с бобоковите акции е вярно, де...
2. #КОЙ е хвърлил око на бобоковия бизнес?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Не може някой да бъде съден само защото е син на някого!
Това би навявало спомени за едни други времена, които би трябвало да са отминали безвъзвратно!
Нямам акции тук, но не ми е безинтересно какво се случава в Бг , а и на БФБ в частност.
Не зная какви други доказателства обвинението притежава, но показаният списък с имена, написан на гърба на някаква снимка и шумно тиражиран от всички медии не мисля, че може бъде прието сериозно.Last edited by maki; 01.06.2020, 10:21.
- 1 like
Коментар
Коментар