IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (MONB / MONBAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
    Информацията, както е дадена, по никакъв начин не дава към момента какъвто и да е плюс към стойността на акцията, а според мен постава едно наум - ето защо
    Холдингът майка е направил ново дъщерно дружество, което няма нищо общо с монбат, но ще ползва неговия скрап, за да го рециклиира и по този начин извлича печалба (забележи не за монбат)!!! Излиза така - скрапа от монбат, но печалбата за друга фирма - не ми допада

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Не знам точно какво става но днес бе супер!
      Продавач не мога да видя защото купих малко на плажа през телефона.
      Четохте ли вчера в клуб з че майката тегли 100млн заем ит банката на Левон и имат грандиозни планове които ще обявят идните дни?
      Информацията, както е дадена, по никакъв начин не дава към момента какъвто и да е плюс към стойността на акцията, а според мен постава едно наум - ето защо
      Холдингът майка е направил ново дъщерно дружество, което няма нищо общо с монбат, но ще ползва неговия скрап, за да го рециклиира и по този начин извлича печалба (забележи не за монбат)!!! Излиза така - скрапа от монбат, но печалбата за друга фирма - не ми допада
      Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
        Хайде сега обратно UP!!!
        Ще трябва да се поизчака само спекулантите да осребрят.
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Хайде сега обратно UP!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Не знам точно какво става но днес бе супер!
            Четохте ли вчера в клуб з че майката тегли 100млн заем ит банката на Левон и имат грандиозни планове които ще обявят идните дни?
            още не мога да преценя дали това с кредита е добра новина. Да не се окаже, че ще натоварят после монбата да ги връща, както стана в известна степен при бивета на домус-ага.

Коментар

• Не знам точно какво става но днес бе супер!
              Last edited by tony1975; 29.08.2016, 15:45.

Коментар

• И тук Елана...

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                  а кой ще е обирача )
                  Мажко, кой да е

Коментар

• а кой ще е обирача )
                    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Кой е продавача....
                      При мене е Елана Трейинг

Коментар

• Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
                        Продавача е през "Първа финансово-брокерска къща"!
                        Мерси .
                        Чужденец....
                        кире кажи как са тук наредени пакетите ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Кой е продавача....
                          Продавача е през "Първа финансово-брокерска къща"!

Коментар

• Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнение
                            Тъймо бях се наканил с 300 лв да влезна в Монбат, за сега ще се пасувам.

Ако си спекулативен , нема смисъл при толкова много продадени на 6,9...
                            за да има някаква печалба трябва по надоолЕ.....или нищо....
                            Аз в началото сложих поръчка за 500 бр. но ме изпревари точно третото изсипване и я оттеглих...

Коментар

• Интересно, обемът е сходен с наскоро прехвърлените :

http://www.investor.bg/novini-i-anal...olding-223297/

Бобокови май започнаха да прибират акциите на Холдко преди "резкия скок на печалбата " , който очакваше Атанас Бобоков :

http://www.investor.bg/bloomberg-tv/...godina-207439/

Да видим...

Коментар

• Тъймо бях се наканил с 300 лв да влезна в Монбат, за сега ще се пасувам.

Коментар

Working...
                                X