Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Така е, има вдигане на оборота, но от твърде ниска база. А БФБ вече е на четвърт век и трябва да е доста зряла. Достатъчно е да се погледне Софикс и другите основни индекси в Източна Европа, за да се види, че от 2008-а развитието при нас е мижаво.
Да, тръгваме от ниска база, но посоката е радваща
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
С това не съм съгласен. Ясно се забелязва прилив на нов ритейл на БФБ в последните година - две. Пазара стана доста по-жив и интересен. Само погледни дневните обороти колко по-добре са вече. Просто тази акция не е сред интересните.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Твърде малко пари се въртят на БФБ. Ударът от 2008-2009 г. прогони дългосрочните инвеститори от средната класа. А последвалите фалити закопаха бая спекулативен капитал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
По важният въпрос е защо при значително подобрени резултати цената качи едва до 6.50.Иначе днес аз бях един от продавачите ,явно няма голям смисъл да се държи тук гледайки "ракетите" наоколо.......с две думи аз лично съм разочарован от недооценяването на хартията от инвеститорите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеМонбат-ци защо тръгнаха да връщат в последните 6-7 месеца(от лятото на 2021 до сега март.2022 г). От нива около 6.50 лв върнаха на 5.50 лвLast edited by спекуланта; 24.03.2022, 22:56.
Коментар
-
Мисля, че това е добра новина!
Освобождаване от несвойствени активи и ако инвестираме умно в основната дейност ще е супер!
Остава и ресторанта в Русе да продадем /на печалба/!
http://www.x3news.com/?page=news&language=bgLast edited by GG-BG; 18.03.2022, 11:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Мина ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Има голям продавач и се чака да минат акциите му
Коментар
-
Първоначално изпратено от 5160 Разгледай мнение
може ако беше на Уолстрийт, но тука по-рано един колега правилно спомена, че БФБ е по-неадекватно и от борсите в източна и южна Африка, ако има такива изобщо.
А това са борсите в Найроби, Кения и Дар ес Салаам, Танзания.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Даже и да е читава, пак се продава, за да се влезе там, където има по-голям спад и по-голяма вероятност да върне бързоНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Даже и да е читава, пак се продава, за да се влезе там, където има по-голям спад и по-голяма вероятност да върне бързо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 5160 Разгледай мнение
Виждам, че някой се надява на нов 09.09., иначе както веднъж вече казах при всички положителни новини артията трябваше поне да си пази позициите, а тя вече е с почти 20 процента надолу и както е тръгнало пробва да изкопае по-дълбоко дъно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Нито има слухове, нито има нещо общо с компанията спада ! Не виждаш ли какво става с всички акции ?
- 1 like
Коментар
Коментар