IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (MONB / MONBAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
    5MB (синьо) защо се разкачи със SOFIX (червено) през последния един месец? Има ли някаква разумна обосновка?
    Би трябвало да навакса... ограничен ресурс + други компании засмукват ресурс

Коментар

• Две неща:
      1. Отчета за ноември не кефи
      2. Не ЕТФ-а дига Софката

Коментар

• 5MB (синьо) защо се разкачи със SOFIX (червено) през последния един месец? Има ли някаква разумна обосновка?

Click image for larger version

Name:	5MBvsFOSFIX.JPG
Views:	1
Size:	80.6 КБ
ID:	3285597

Коментар

• https://www.investor.bg/novini-i-ana...maniia-253382/

Този завод в Годеч май ще се окаже дърво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
            Може всеки - 1300 парчета акции (т.е. 1300 права. като се разтъргуват) + 1000 еврО, и получаш едно парче облигация
            От днес правата се търгуват.

Коментар

• Е що, елетричките ще ползват ли акумолаторе?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Мдаа, ако бях ПФ щях да й скоча с двата крака
                Ако ти е останал кеш след фармата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Тя изглежда за тях е направена.

Коментар

• Може всеки - 1300 парчета акции (т.е. 1300 права. като се разтъргуват) + 1000 еврО, и получаш едно парче облигация

Коментар

• Само ПФ ли могат да купуват? Индивидуалните инвеститори?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
                        Тука за ПФ и всякакви други субекти, които имат свободен дългосрочен кеш изглежда доста привлекателно и сигурно емисията облигации ще се запише.

Коментар

• Тука за ПФ и всякакви други субекти, които имат свободен дългосрочен кеш изглежда доста привлекателно и сигурно емисията облигации ще се запише.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                            Колеги, смятате ли да купувате от конвертируемите облигации и защо? Аз не съм много наясно с подобен тип инвестиции, четох в интернет информация, но ми се ще да чуя и вашето мнение. На мен лично инвестицията ми се струва добра. Минимум 3% лихва на година, дълъг срок, и възможност за конвертиране на облигациите в акции (тук не са ми много ясно нещата, кой решава дали да се конверират, кога да се случи това и т.н.). Виждам че емисията ще е в евро, в евро ли ще се закупуват облигациите, и в евро ли ще се изплащат лихвите? Доколкото аз разбрах, при инвестирани 1000 евро, получаваш минимум 30 евро на година лихва, на 5-тата година получаваш 200 евро главница, на 6-тата 300 евро и на 7-мата 500 евро. Така ли е?
                            Дали да ги конвертираш в обикновени акции или да си получиш главницата си е твое решение като притежател на облигациите. Условията на конверсията (срокове и съотношения) трябва да са описани в проспекта на емисията. Конвертираш ако ти е изгодно. В противен случай си получаваш главницата. Не съм запознат с конкретния проспект.
                            Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Колеги, смятате ли да купувате от конвертируемите облигации и защо? Аз не съм много наясно с подобен тип инвестиции, четох в интернет информация, но ми се ще да чуя и вашето мнение. На мен лично инвестицията ми се струва добра. Минимум 3% лихва на година, дълъг срок, и възможност за конвертиране на облигациите в акции (тук не са ми много ясно нещата, кой решава дали да се конверират, кога да се случи това и т.н.). Виждам че емисията ще е в евро, в евро ли ще се закупуват облигациите, и в евро ли ще се изплащат лихвите? Доколкото аз разбрах, при инвестирани 1000 евро, получаваш минимум 30 евро на година лихва, на 5-тата година получаваш 200 евро главница, на 6-тата 300 евро и на 7-мата 500 евро. Така ли е?

Коментар

• Целта е да се превърне Обединеното кралство в предпочитан център за разработка и тестове на подобни превозни средства.

Коментар

Working...
                                X