Първоначално изпратено от unsworth
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеМоже всеки - 1300 парчета акции (т.е. 1300 права. като се разтъргуват) + 1000 еврО, и получаш едно парче облигация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Мдаа, ако бях ПФ щях да й скоча с двата крака
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Мдаа, ако бях ПФ щях да й скоча с двата крака
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеТука за ПФ и всякакви други субекти, които имат свободен дългосрочен кеш изглежда доста привлекателно и сигурно емисията облигации ще се запише.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКолеги, смятате ли да купувате от конвертируемите облигации и защо? Аз не съм много наясно с подобен тип инвестиции, четох в интернет информация, но ми се ще да чуя и вашето мнение. На мен лично инвестицията ми се струва добра. Минимум 3% лихва на година, дълъг срок, и възможност за конвертиране на облигациите в акции (тук не са ми много ясно нещата, кой решава дали да се конверират, кога да се случи това и т.н.). Виждам че емисията ще е в евро, в евро ли ще се закупуват облигациите, и в евро ли ще се изплащат лихвите? Доколкото аз разбрах, при инвестирани 1000 евро, получаваш минимум 30 евро на година лихва, на 5-тата година получаваш 200 евро главница, на 6-тата 300 евро и на 7-мата 500 евро. Така ли е?Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Колеги, смятате ли да купувате от конвертируемите облигации и защо? Аз не съм много наясно с подобен тип инвестиции, четох в интернет информация, но ми се ще да чуя и вашето мнение. На мен лично инвестицията ми се струва добра. Минимум 3% лихва на година, дълъг срок, и възможност за конвертиране на облигациите в акции (тук не са ми много ясно нещата, кой решава дали да се конверират, кога да се случи това и т.н.). Виждам че емисията ще е в евро, в евро ли ще се закупуват облигациите, и в евро ли ще се изплащат лихвите? Доколкото аз разбрах, при инвестирани 1000 евро, получаваш минимум 30 евро на година лихва, на 5-тата година получаваш 200 евро главница, на 6-тата 300 евро и на 7-мата 500 евро. Така ли е?
Коментар
Коментар