Назначеният едър бизнес в България и лизането имат много общо. Едно грешно движение на езика и си в големите лайна! След Б следва Г, после Д....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Не съм сигурен дали точно днес е време за покупки. Имам предвид това, което се случи с "Трейс" преди около 2 години, след злощастната катастрофа тогава. Тогава те (и акционерите им) бяхме в подобно положение. Сега не знам. Много е сложна ситуацията и искрено съчувствам на тези от вас, които имате акции тук и сега се чудите кой път да хванете. Не мога да дам никаква препоръка. Моят подход навремето, при Трейс, бе да държа и да усреднявам, защото вярвах не толкова в бъдещето на "Трейс", като компания, колкото в това на бранша, на отрасъла към който те принадлежат. Виждах парите, които се наливаха тогава в пътното строителство и очаквах паричните потоци да продължат да текат и все нещо да остава и за "Трейс". Горе долу-така се получи. "Трейс" намалиха продажбите си, пренасочиха част от дейността си в съседна Сърбия, намалиха дела си в България, но въпреки това се закрепиха и оцеляха. Не съм сигурен и ми е трудно да се ангажирам с прогноза по отношение отрасъла на "Монбат" и бъдещото развитие на скандала в който са замесени. Не е препоръка за покупко-продажба на акции. Отдавна нямам акции тук.колкото толкова
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПърво беше Банев, после Божков, сега Бобокови
храни бедните.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПърво беше Банев, после Божков, сега БобоковиLast edited by MrSi; 29.05.2020, 15:33.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПърво беше Банев, после Божков, сега Бобокови
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
При усредняването има риск да се увеличи още загубата. Жалко за инвеститорите тук, вижда се , че ще имат големи загуби.
Нямам и не бих купил точно сега.Last edited by Чичо Манчо; 29.05.2020, 15:10.Vanitas vanitatum...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Извинявам се и за последен път вземам отношение по темата, защото нямам акции нито на Трейс, нито на Монбат, но случаите са абсолютно идентични - Трейс трябваше да бъдат смазани от дела, ама просто смазани, но държавата пусна чадър над тях. Та случаите са еднакви, но аршинът е различен, като дори не отварям дума за качеството на пътищата на Трейс, което е повече от отвратително (само отсечката Чирпан-Стара Загора е достатъчно показателна). Та така, бъдете здрави, другото се оправя, успех на държащите тук и дано видят по-светли дни!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Чичо, има огромна разлика в случаите с Трейс и сега с Монбат до толкова, че като изключим срива в цената на борсата нямат нищо общо. Едно е пътен инцидент, друго е престъпна схема на високо ниво (по прокуросрските медийни изяви), каквито гешефта обожава да разнищва... Като състав на престъпление пък да не говорим. Това при положение, че се докаже такова, разбира се.Vanitas vanitatum...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Извинявам се и за последен път вземам отношение по темата, защото нямам акции нито на Трейс, нито на Монбат, но случаите са абсолютно идентични - Трейс трябваше да бъдат смазани от дела, ама просто смазани, но държавата пусна чадър над тях. Та случаите са еднакви, но аршинът е различен, като дори не отварям дума за качеството на пътищата на Трейс, което е повече от отвратително (само отсечката Чирпан-Стара Загора е достатъчно показателна). Та така, бъдете здрави, другото се оправя, успех на държащите тук и дано видят по-светли дни!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Чичо, има огромна разлика в случаите с Трейс и сега с Монбат до толкова, че като изключим срива в цената на борсата нямат нищо общо. Едно е пътен инцидент, друго е престъпна схема на високо ниво (по прокуросрските медийни изяви), каквито гешефта обожава да разнищва... Като състав на престъпление пък да не говорим. Това при положение, че се докаже такова, разбира се.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
При усредняването има риск да се увеличи още загубата. Жалко за инвеститорите тук, вижда се , че ще имат големи загуби.
Нямам и не бих купил точно сега.
Един запор на фирмените сметки ще доведе до крайности ...да не ги цитирам за да не предизвикам съдбата ....а предполагам е вързан с някоя банка....?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Не съм сигурен дали точно днес е време за покупки. Имам предвид това, което се случи с "Трейс" преди около 2 години, след злощастната катастрофа тогава. Тогава те (и акционерите им) бяхме в подобно положение. Сега не знам. Много е сложна ситуацията и искрено съчувствам на тези от вас, които имате акции тук и сега се чудите кой път да хванете. Не мога да дам никаква препоръка. Моят подход навремето, при Трейс, бе да държа и да усреднявам, защото вярвах не толкова в бъдещето на "Трейс", като компания, колкото в това на бранша, на отрасъла към който те принадлежат. Виждах парите, които се наливаха тогава в пътното строителство и очаквах паричните потоци да продължат да текат и все нещо да остава и за "Трейс". Горе долу-така се получи. "Трейс" намалиха продажбите си, пренасочиха част от дейността си в съседна Сърбия, намалиха дела си в България, но въпреки това се закрепиха и оцеляха. Не съм сигурен и ми е трудно да се ангажирам с прогноза по отношение отрасъла на "Монбат" и бъдещото развитие на скандала в който са замесени. Не е препоръка за покупко-продажба на акции. Отдавна нямам акции тук.
Нямам и не бих купил точно сега.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Явно в държавата ни за да бъдеш защитен трябва да си в някоя партия или най- добре в парламента като Пеевски и то от ДПС. Който посмее да го пипне, пипа етническия мир в страната. Докато го има ДПС ще го има и него. Дано Монбат не бъде засегнат фатално и всичко се оправи бързо.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар