If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам как явиждате но това е акция ,която се крепи от мажоритара...
Направи ви ми впечатление ,че обратното не е е купувало отдавна е ще се включи.....някога....
каква ти е целта тук?
вярно удвоиха печалбата ама не са ли на доста високи нива?
п.с. пощата ти е фул
Не знам как явиждате но това е акция ,която се крепи от мажоритара...
Направи ви ми впечатление ,че обратното не е е купувало отдавна е ще се включи.....някога....
За тия дето ме хулят че се хваля само като печеля...
Ето днес тук се вътрих с 200 лв. комисионни
Накълвах се бързо секунди след сипването, но работата излезе не такава каквато я очаквах и бързо си ги дадох с 0,001 ст. загуба и хубаво захранване за ИП-то
впрочем ПФБК май правят същото - миналия път май те са купили обилно на 6,40 и сега раздават на 6,399
кво да прайш, не може всяка спекулация да излиза
Накълвах се бързо секунди след сипването, но работата излезе не такава каквато я очаквах и бързо си ги дадох с 0,001 ст. загуба и хубаво захранване за ИП-то
впрочем ПФБК май правят същото - миналия път май те са купили обилно на 6,40 и сега раздават на 6,399
Явно и ти си чакал Химския, а също и предния момент с МонбатЯ, ама нейсе засега.
Коментар