Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе знам как явиждате но това е акция ,която се крепи от мажоритара...
Направи ви ми впечатление ,че обратното не е е купувало отдавна е ще се включи.....някога....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекаква ти е целта тук?
вярно удвоиха печалбата ама не са ли на доста високи нива?
п.с. пощата ти е фул
Направи ви ми впечатление ,че обратното не е е купувало отдавна е ще се включи.....някога....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗа тия дето ме хулят че се хваля само като печеля...
Ето днес тук се вътрих с 200 лв. комисионни
Накълвах се бързо секунди след сипването, но работата излезе не такава каквато я очаквах и бързо си ги дадох с 0,001 ст. загуба и хубаво захранване за ИП-то
впрочем ПФБК май правят същото - миналия път май те са купили обилно на 6,40 и сега раздават на 6,399
кво да прайш, не може всяка спекулация да излиза
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗа тия дето ме хулят че се хваля само като печеля...
Накълвах се бързо секунди след сипването, но работата излезе не такава каквато я очаквах и бързо си ги дадох с 0,001 ст. загуба и хубаво захранване за ИП-то
впрочем ПФБК май правят същото - миналия път май те са купили обилно на 6,40 и сега раздават на 6,399
Коментар
-
За тия дето ме хулят че се хваля само като печеля...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз също купих.....
така че вече 63 % съм в акциЙ
вярно удвоиха печалбата ама не са ли на доста високи нива?
п.с. пощата ти е фул
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеПревърнах си Хим-а в Монбат... по-интересно ми се струва...
така че вече 63 % съм в акциЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеПревърнах си Хим-а в Монбат... по-интересно ми се струва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lokoto26 Разгледай мнениеnqkoi sipva mnogo qko
Коментар
Коментар