IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Добре де как може да извадят 40млн за да прехвърлят въздух от единия джоб в другия и да плащат такси на БФБ, а немат 1млн да си подкрепят позициите??? - смотан мажоритар!
    Понякога се чудя...
    Как може да съм такъв мазохист ???

Коментар

• Добре де как може да извадят 40млн за да прехвърлят въздух от единия джоб в другия и да плащат такси на БФБ, а немат 1млн да си подкрепят позициите??? - смотан мажоритар!
      Ей я дори кака Дани ме послуша и днес наду Агрофинанс АДСИЦ!

Коментар

• Дааа...
        "Дядо Коледа" раздаде подаръците по веригата....
        На тебе - 10 % от ЕМПИ, На мене - 5% от ЕМПИ.....
        На фондове и банки по 7-8 % от....ЕМПИИИИИ

Това ЕМПИ от ЗЛАТО ЛИ Е ?

пп Ако не ме знаеха десетина човека от Форума, такава майна щях да им тегля, че до трето коляно щеше да им държи.....
        пп. Както си и очаквах при проверка в един сайт, за миналият си живот, съм бил за кладата...

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/kompani...ee/?ref=novo24

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
            ТИМ май излизат от авиобизнеса си в Татарстан:
            .
            Ако продадат и Татарбанк ( или както се казва) и донесат малко кеш от гимнастиката
            ще е много добре.....

пп Само не се разбира много добре - през вратата или през прозореца излизат...

Коментар

• ТИМ май излизат от авиобизнеса си в Татарстан:

Сегодня было официально объявлено об интеграции двух авиакомпаний: Авиакомпании "Татарстан" и "Ак Барс Аэро". Сразу же стало известно о должностных перестановках в структуре компаний. Теперь авиакомпанию «Татарстан» возглавит заместитель гендиректора "Ак Барс Аэро" по стратегическому развитию. Многие полагают, что вскоре болгарские акционеры «Татарстана» начнут терять влияние, и уйдут.

http://prokazan.ru/newsv2/52576.html

Коментар

• +1

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Пак има някой да рИве че не яде кифтета
                Това е чара на БФБ момчета, лесно пада, лесно се дига. Хитрото изчакване да се убедиш твърдо, че е минало дъното струва скъпо (едни 20-30% пропуснати)
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
                  ... не мога да скрия, че непознато, неприятно чувство ме споходи, когато днес видях какви ръстове са реализирани... ще ми се глупостта и безисходицата да продължи да господства, защото наличния ми капитал не е много... и бих искал да си го дооползотворя на още по-ниски нива...
                  не вярвам да продължи - който беше на зор е продал вече, а "гъсти черни облаци" скоро не се предвижда да има ...................... икономиката започва лека-полека своето възстановяване .................. до следващата криза
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                    Днес 10 % ръст само по ТИМ аджийските акции ,при другите е нормално ..
                    ... не мога да скрия, че непознато, неприятно чувство ме споходи, когато днес видях какви ръстове са реализирани... ще ми се глупостта и безисходицата да продължи да господства, защото наличния ми капитал не е много... и бих искал да си го дооползотворя на още по-ниски нива...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Пак има някой да рИве че не яде кифтета
                      Това е чара на БФБ момчета, лесно пада, лесно се дига. Хитрото изчакване да се убедиш твърдо, че е минало дъното струва скъпо (едни 20-30% пропуснати)
                      дано се вдигне още 20% да ги изшиткам и тези Не е препоръка
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                        Химимпорт честити Коледните празници на своите акционери
                        ....с едно увеличение на капитала.....

Коментар

• Пак има някой да рИве че не яде кифтета

Коментар

• Химимпорт честити Коледните празници на своите акционери
                            There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Днес 10 % ръст само по ТИМ аджийските акции ,при другите е нормално ..

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                                Те така Фондовете ще искарат Една капитакизация и доходност
                                ДОБРЕ ДОШЛИ НА БФБ и едноцифрените обеми

Kak dда има обем....като няма предлагане...какъв оборот да има....Ако сега решиш да вкараш тук 20К лева....ми тище я закараш до 1.70 сигурно...

Коментар

Working...
                                X