IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
    Ако го нямаше този ордер от 35к нямаше да падне толкова-просто подейства психологически към рапродажби.За мен бе изненада ,но за днес аз купих на днешното дъно 1.152
    А от днешното дъно купи ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      Браво

Да те назначат теб на работа там. Вярно едната я чух да казва на Фондова борса е. Ама те не можаха явно да намерят къде им е графа фондова борса.
      Трябваха ми точно 30 секунди, просто лелките там очевидно не са в час

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Браво

Да те назначат теб на работа там. Вярно едната я чух да казва на Фондова борса е. Ама те не можаха явно да намерят къде им е графа фондова борса.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• http://www.priv.government.bg/projects/-

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
            Ами то дел е собственост на държавна фирма, а не пряко на държавата. Близко до ума е, че сделката ще е в кеш. Иначе в активите на фирмата трябва да влязат компенсаторки. По-интересно е дали ще се продава на един лот или един лот ще е една акция.
            Можеш да опиташ да намериш къде е публикуван списъка за 28-мия централизиран публичен търг на страницата на агенцията.

Но от сега ти казвам, че служителките 2 на брой които се занимават с търговете го търсиха 10 минути къде са го публикували. И накрая свършихме работата ръчно като разлисти тя списъка пред нея.

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...akciia,134151/

Нещо дати обаче не мяркам.

Коментар

• Ами то дел е собственост на държавна фирма, а не пряко на държавата. Близко до ума е, че сделката ще е в кеш. Иначе в активите на фирмата трябва да влязат компенсаторки. По-интересно е дали ще се продава на един лот или един лот ще е една акция.

Коментар

• Аз съм ви казал, че живееме в една изпаднала държава ама вие не ми вервата.

След като потърсих списъка за 28-мия централизиран публичен търг в Интернет не го открих никъде.

Отидох на страницата на АГЕНЦИЯ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ И СЛЕДПРИВАТИЗАЦОНЕН КОНТРОЛ и там го търсих навсякъде пак нищо.

Свързах се с агенцията и първоначално ми отговориха не знам за това къде е публикуват списъка с дружествата въпреки, че е обявено, че е публикуван на страницата им. Дадоха ми телефон на тея които се занимават с търговете. И те почнаха да търсях къде на страницата им е публикуват списъка ама аз се изморих щото и те не знаеха големо търсене беше.

Накрая направо я попитах тея акции на Химимпорт с парични средства ли ще се плащат или и с компенсаторки.

Та служителката разлисти списъка и отсече само в парични средства да дела на Химимпорт.

Аз съм ви казал много нескопосана държава ама никой не иска да ми повярва.

Коментар

• МСИМОВ , пак чакаш да се огледаш в бистра вода

Коментар

• Дайте повече информация за 28-мия централизиран публичен търг и продажбата на дял от 700 хиляди акции на Химимпорт.

Кажете тоя дял с компенсаторки ли ще се плаща или само в пари ли ще се плаща. Това е много много важно.

Коментар

• Как намирате връзка между ръста на ПКБ-тата и спада на хима незнам.Нямам спомен напоследък публична (или въобще накаква компани с интерес за покупка) на ЦПТ да е обявяване за плащане с компенсаторки.Напротив. Що не се вдигат другите КИ, а само ПКБ-тата?Какво можеш да платиш с ПКБ , а с КЗ и ЖКЗ не можеш - земя по държавни търгове, нали?
                        и нещо друго , ЦПТ-тата се играе за целия лот предлагани акции.Кой би си купил осъзнавайки риска ,ако не спечели с най-висока цена.После тия ПКБ-та какво ще ги прави?Ще чака следващия ли?
                        Не е препоръка за инв. решение
                        Mind tricks do not work on me, only money

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          По принцип съм настроен да видя единичката при положение ,че ще бъдат с КИ или да няма достатъчно желаещи без КИ......
                          Пък напоследно рипнаха КИ.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Зависи как ще се продадат 700 К държавни акции...........
                              По принцип съм настроен да видя единичката при положение ,че ще бъдат с КИ или да няма достатъчно желаещи без КИ......
                              Ако ги купят на 1,26 това ще дъното до лятото .
                              Днешната цена не сме виждали от 2009 г а тогава май беше по висока....
                              Гаки може да каже повече по темата за мен той е по навътре и по в час.......
                              акциите съм ги купил да се дракам с някой фенове и да не ме обвиняват в липсата им и че съм кибик и бот ....
                              Не е препоръка!
                              Ако се купуват с КИ по колко реално ще им струва акцията на купувачите?

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                                Монти, следя задочно спора ви с Бобан и за мое съжаление /имам Хим, но не и Еларг/ се оказа прав. Интересно ми е мнението ти като човек недолюбваш групата къде очакваш дъно?
                                Зависи как ще се продадат 700 К държавни акции...........
                                Ако ги купят на 1,26 това ще дъното до лятото .
                                Днешната цена не сме виждали от 2009 г а тогава май беше по висока....
                                Гаки може да каже повече по темата за мен той е по навътре и по в час.......
                                акциите съм ги купил да се дракам с някой фенове и да не ме обвиняват в липсата им и че съм кибик и бот ....
                                Не е препоръка!

Коментар

Working...
                                X