IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ти ела ми стой в магазина само да лаеш без да купуваш, пък да видиш как свободно ще полетиш.. като всеки...

Коментар

• Те и псувните са свободни за всеки...

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        Ми като нямате чии го дирите тука вие двамата?
        Доколкото си спомням, форума в Инвестора е свободен за всеки! Акционерите си имате запазен форум само за вас - нарича се ОСА. Там можете да си хортувате на воля, да се надъхвате и да се отдавате на овчи оптимизъм...

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          Ми като нямате чии го дирите тука вие двамата?
          Чукат си мадурите един на друг....

Коментар

• Ми като нямате чии го дирите тука вие двамата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
              Ха Тези на снимката сте вие.Аз нямам тука и няма да имам, като гледаме какво стана с ЗХБГ, какво има да се мисли и тук, нищо няма да ви оставят.Затова и ти си сред тези на снимката. Ама смеха е по голям, след като те подмамих да си включиш с абсолютно проваления потенциал на инвеститор на БФБ. хяхях
              Пълен цирк сте и ти и Гаки и пак сте като попарени от случващото се.
              Ха-ха, и аз тука нямам, и няма и да имам, преди да видя цена от 80 ст. за обикновените! БФБ си е О.К., аз съм си доволен, АДСИЦ-овете сосно се отчетоха

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                Ха Тези на снимката сте вие.Аз нямам тука и няма да имам, като гледаме какво стана с ЗХБГ, какво има да се мисли и тук, нищо няма да ви оставят.Затова и ти си сред тези на снимката. Ама смеха е по голям, след като те подмамих да си включиш с абсолютно проваления потенциал на инвеститор на БФБ. хяхях
                Пълен цирк сте и ти и Гаки и пак сте като попарени от случващото се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                  Ами вижте Зърнени Храни, колко уж добре го бяха замислили, а какво се оказва.Да видим.Сещайте се за Хима.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Не съм се отказал, но съм зрител тук.... в момента краткосрочната търговия /с хоризонт по-малка от година/ ми изглежда като игра на FOREX - печелят само онези с по-бързите сървъри и вечерящите на подходящо място. Айде няма нужда да се правя на камикадзе...
                    Отново ще се включа, но само при яка паника и разпродажби. Най-успешни покупки направих когато фалира Леман бръдърс
                    Така е най успешните покупки се правят при паника стига да не си станал собственик на причинителя на паниката ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      а Протоколче ти не си ли вече отказал от борсата . Нали търсеше ликвидност и като спря в ХИМ реших че си вече продал ревейки пред офиса на ТИМ.....
                      как беше влизането в ЗХБГ не е грешка а имам други например Еларг....нали така беше....
                      Не съм се отказал, но съм зрител тук.... в момента краткосрочната търговия /с хоризонт по-малка от година/ ми изглежда като игра на FOREX - печелят само онези с по-бързите сървъри и вечерящите на подходящо място. Айде няма нужда да се правя на камикадзе...
                      Отново ще се включа, но само при яка паника и разпродажби. Най-успешни покупки направих когато фалира Леман бръдърс
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                        що не го слушаш - тоя е акълия....щом не е познал при зърнените може да Усредни другаде и някога да уцели...печИливша стратегия
                        а Протоколче ти не си ли вече отказал от борсата . Нали търсеше ликвидност и като спря в ХИМ реших че си вече продал ревейки пред офиса на ТИМ.....
                        как беше влизането в ЗХБГ не е грешка а имам други например Еларг....нали така беше....

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                          Монти, изглежда позначаш и имаш нюх

Тоя спад вече отива да е доста грозен според мен, но ще трябва да го преживеем

Как го виждаш Синергона в тоя контекст

в момента не е какво постижение да познаеш падаща акция особенно като и тежат 700 К продажби на Х цена.....
                          Знаеш моето мнение за Синергона . Ще тръгне когато Бедо даде въздух на миноритарите , очаквах Топливо да е добре тази студена зима, но нещо не е както трябва.
                          При мен има притеснения вече за Фармата че ми стана 30 % от портфеила. Само Грамърси ден да се беше забавил и паричките изчезваха в друго направление ....Средната ми е 2,5 и вече ми е притеснително.... Не е ли както трябва дивидента на 18 май и ще изсипвам и мойта петица.....

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                            Нищо не продавамТова за мен е все едно да купиш на 17лв и да чакаш 18-19 лв
                            Това са за мен са повече от прИмоционални цени..За 20-30 % да правя еквилибристика и да сривам цената не си струва.Каквото стане!Който иска да купува ,който иска да продава!
                            що не го слушаш - тоя е акълия....щом не е познал при зърнените може да Усредни другаде и някога да уцели...печИливша стратегия
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Купуваш ли .....Един съвет излез временно от маркета и си гледай форекса и ДАУ ,докато не се успокоят нещата.....
                              Тук става като в ЗХБГ и падаща черта към 80 стинки и ССВ на 50 ст.
                              така излиза пропорционално от дъното на ЗХБГ и цената на дъното при ССВ и ХИМ....
                              Имам и от трите и не е препоръка.........
                              Монти, изглежда позначаш и имаш нюх

Тоя спад вече отива да е доста грозен според мен, но ще трябва да го преживеем

Как го виждаш Синергона в тоя контекст
                              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Купуваш ли .....Един съвет излез временно от маркета и си гледай форекса и ДАУ ,докато не се успокоят нещата.....
                                Тук става като в ЗХБГ и падаща черта към 80 стинки и ССВ на 50 ст.
                                така излиза пропорционално от дъното на ЗХБГ и цената на дъното при ССВ и ХИМ....
                                Имам и от трите и не е препоръка.........
                                Нищо не продавамТова за мен е все едно да купиш на 17лв и да чакаш 18-19 лв
                                Това са за мен са повече от прИмоционални цени..За 20-30 % да правя еквилибристика и да сривам цената не си струва.Каквото стане!Който иска да купува ,който иска да продава!

Коментар

Working...
                                X