Ти ела ми стой в магазина само да лаеш без да купуваш, пък да видиш как свободно ще полетиш.. като всеки...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМи като нямате чии го дирите тука вие двамата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМи като нямате чии го дирите тука вие двамата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеХа Тези на снимката сте вие.Аз нямам тука и няма да имам, като гледаме какво стана с ЗХБГ, какво има да се мисли и тук, нищо няма да ви оставят.Затова и ти си сред тези на снимката. Ама смеха е по голям, след като те подмамих да си включиш с абсолютно проваления потенциал на инвеститор на БФБ. хяхях
Пълен цирк сте и ти и Гаки и пак сте като попарени от случващото се.БФБ си е О.К., аз съм си доволен, АДСИЦ-овете сосно се отчетоха
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
Пълен цирк сте и ти и Гаки и пак сте като попарени от случващото се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеАми вижте Зърнени Храни, колко уж добре го бяха замислили, а какво се оказва.Да видим.Сещайте се за Хима.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе съм се отказал, но съм зрител тук.... в момента краткосрочната търговия /с хоризонт по-малка от година/ ми изглежда като игра на FOREX - печелят само онези с по-бързите сървъри и вечерящите на подходящо място. Айде няма нужда да се правя на камикадзе...
Отново ще се включа, но само при яка паника и разпродажби. Най-успешни покупки направих когато фалира Леман бръдърс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеа Протоколче ти не си ли вече отказал от борсата . Нали търсеше ликвидност и като спря в ХИМ реших че си вече продал ревейки пред офиса на ТИМ.....
как беше влизането в ЗХБГ не е грешка а имам други например Еларг....нали така беше....
Отново ще се включа, но само при яка паника и разпродажби. Най-успешни покупки направих когато фалира Леман бръдърсЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениещо не го слушаш - тоя е акълия....щом не е познал при зърнените може да Усредни другаде и някога да уцели...печИливша стратегия
как беше влизането в ЗХБГ не е грешка а имам други например Еларг....нали така беше....
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеМонти, изглежда позначаш и имаш нюх
Тоя спад вече отива да е доста грозен според мен, но ще трябва да го преживеем
Как го виждаш Синергона в тоя контекст
в момента не е какво постижение да познаеш падаща акция особенно като и тежат 700 К продажби на Х цена.....
Знаеш моето мнение за Синергона . Ще тръгне когато Бедо даде въздух на миноритарите , очаквах Топливо да е добре тази студена зима, но нещо не е както трябва.
При мен има притеснения вече за Фармата че ми стана 30 % от портфеила. Само Грамърси ден да се беше забавил и паричките изчезваха в друго направление ....Средната ми е 2,5 и вече ми е притеснително.... Не е ли както трябва дивидента на 18 май и ще изсипвам и мойта петица.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеНищо не продавамТова за мен е все едно да купиш на 17лв и да чакаш 18-19 лв
Това са за мен са повече от прИмоционални цени..За 20-30 % да правя еквилибристика и да сривам цената не си струва.Каквото стане!Който иска да купува ,който иска да продава!
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКупуваш ли .....Един съвет излез временно от маркета и си гледай форекса и ДАУ ,докато не се успокоят нещата.....
Тук става като в ЗХБГ и падаща черта към 80 стинки и ССВ на 50 ст.
така излиза пропорционално от дъното на ЗХБГ и цената на дъното при ССВ и ХИМ....
Имам и от трите и не е препоръка.........
Тоя спад вече отива да е доста грозен според мен, но ще трябва да го преживеем
Как го виждаш Синергона в тоя контекстThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКупуваш ли .....Един съвет излез временно от маркета и си гледай форекса и ДАУ ,докато не се успокоят нещата.....
Тук става като в ЗХБГ и падаща черта към 80 стинки и ССВ на 50 ст.
така излиза пропорционално от дъното на ЗХБГ и цената на дъното при ССВ и ХИМ....
Имам и от трите и не е препоръка.........Това за мен е все едно да купиш на 17лв и да чакаш 18-19 лв
Това са за мен са повече от прИмоционални цени..За 20-30 % да правя еквилибристика и да сривам цената не си струва.Каквото стане!Който иска да купува ,който иска да продава!
Коментар
Коментар