IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пичове, как е настроението?

Няма да се плашите лятото идва и с малко пари се ходи на море

Хаха абе шегувам се но няма как да сме винаги на север а корекцийката е полезна за пазара ако е в рамките на нормалното

Нямам препоръки! Аз лично не продавам и ще гледам да купя тук там в зависимост от паниката по позициите.

Успех!

Коментар

• абе я се успокойте пичове, това че некав боклук от бенчмарка е тръгнал да продава брутално за да може да купи пак отдолу, не означава нищо, този път няма да им минат номерата

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
        Еха, много яко тук ...
        Продаваш на 2.20-2.25 и очакваш да купиш на 2.00-2.05
        Аз не смея да правя такива врътки, който го може евала. Ама от много въртене най-много да затъна в калта.
        Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Днес търговията ще е показателна ,за това накъде ще поеме борсата.

Коментар

• Приключи корекцията...за 0OMD CHIMIMPORT AD SOFIA На лондонската борса не е паднал хима, споко....
            Last edited by brokerandtrader111; 20.03.2014, 08:37.

Коментар

• Еха, много яко тук ...
              Продаваш на 2.20-2.25 и очакваш да купиш на 2.00-2.05
              Само че, дали ще има кой да натисне цената до там, а и после да продължи да ни продава ...
              При тоя позитивен тренд си е риск да не ни се получи врътката , ама като искаме да "забършем" едни допълнителни 10% за седмица
              Кешът става доста ... обаче пуста алчност ...
              Last edited by Dmirkata; 20.03.2014, 08:29.
              не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                Брей, че интересно станало!

Да дам и аз едно мнение - отдавна си плачеше за корекция и то не само тук, ами общо взето цялата борса. Все пак не е нормално да върви само в една посока, нали така! Като цяло докато BGTR30 е над 400 пункта корекцията може да се брои за здравословна. Под 400 пункта вече минаваме в корекция от друга категория.

Таргетът ми за здравословна корекция при Хим-а е нивото от 2.05лв. за акция. При трайно задържане по-надолу и по-специално при минаване под 2.00 вече става кофти...
                Колега, ако не е тайна, ти колко % продаде от тази си позиция и какво смяташ да правиш с кеша? Да чакаш по-добри нива тук, да купуваш други акции или просто ще изтеглиш парите от БФБ?
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Брей, че интересно станало!

Да дам и аз едно мнение - отдавна си плачеше за корекция и то не само тук, ами общо взето цялата борса. Все пак не е нормално да върви само в една посока, нали така! Като цяло докато BGTR30 е над 400 пункта корекцията може да се брои за здравословна. Под 400 пункта вече минаваме в корекция от друга категория.

Таргетът ми за здравословна корекция при Хим-а е нивото от 2.05лв. за акция. При трайно задържане по-надолу и по-специално при минаване под 2.00 вече става кофти...
                  Last edited by ivandavidov; 19.03.2014, 19:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    Тази мъдрост вече не е актуална с това безкрайно печатане на пари
                    Има много религии - В Европа изповядват Евро, в Китай Юан, в Япония почитат срамежливата Йена... Но БОГ е само един и неговото име е $$$$$$.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                      Още си спомням, най-първия ми ден в университета, най-първата лекция, някво счетоводство за тотал начинаещи. Илезе лекторът и ни каза истината за живота, бизнеса, края и началото - "CASH IS KING" беше написано с голям шрифт и цветно.
                      Само че това никак не е променило настроението на Бъфет вече десетилетия, за да го направи най-богатия на света нали тъй, а скоро беше казал някъде, че се надявал ако още има криза, да се "набълбучи" с още много акции
                      Не е препоръка

Коментар

• Тази мъдрост вече не е актуална с това безкрайно печатане на пари

Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        Още си спомням, най-първия ми ден в университета, най-първата лекция, някво счетоводство за тотал начинаещи. Илезе лекторът и ни каза истината за живота, бизнеса, края и началото - "CASH IS KING" беше написано с голям шрифт и цветно.

Коментар

• Още си спомням, най-първия ми ден в университета, най-първата лекция, някво счетоводство за тотал начинаещи. Илезе лекторът и ни каза истината за живота, бизнеса, края и началото - "CASH IS KING" беше написано с голям шрифт и цветно.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Батката се опитва да ви лъже нещо, но от мен да знайте, от парите по-важно НЯМА.
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Никой нищо няма да насърчавам!
                              Тая работа не е за всеки. Ами нервите, ами здравето!? То е по-важно от парите.
                              Още малко и ще се откажа...
                              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнение
                                Да не вземат лиценза на Хима , уж заплашват ЕРП тата а тука се панират .
                                Лиценза на Хима го изтъргувахме вече

Коментар

Working...
                                X