IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    Проблема е, че поради манталитета на притежателите на мажоритарното Е, то до притежателите на минотарното Е, не достига нищо от П. Какво значение тогава има дали П/Е е 2, 3, 15 или пък 1 ? Пък ебахти пазаруването, общ обем 6к. Че то толкова обикновено човек оставя в гащите на стриптизьорката на вечер! Радвайте се, поне докато някой по-голям не е развързал чувала, че ще видите къде ще я навре акцията...
    Пак субективно мнение и то супер изкривено от шизофрения.Това е.
    Та вие нямате представа кое е какво е , пък сте тръгнал и да говорите..

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
      Как някой си пазарува днес тихичко и кротичко на П/Е 2,4.
      Проблема е, че поради манталитета на притежателите на мажоритарното Е, то до притежателите на минотарното Е, не достига нищо от П. Какво значение тогава има дали П/Е е 2, 3, 15 или пък 1 ? Пък ебахти пазаруването, общ обем 6к. Че то толкова обикновено човек оставя в гащите на стриптизьорката на вечер! Радвайте се, поне докато някой по-голям не е развързал чувала, че ще видите къде ще я навре акцията...

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
        Как някой си пазарува днес тихичко и кротичко на П/Е 2,4.
        Sebulba обърна графиката
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

И след това да се срине на 60 ст., подобно на ЦЦБ след увеличението. А дано!
          Не се спря с тия глупости.

Коментар

• Как някой си пазарува днес тихичко и кротичко на П/Е 2,4.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
              И сега ний ко прайм под 1лв-да чакаме ли да се качваме в движение ли
              За да се кача, първо смятам да изчакам това движение да приключи:

Изменение за избрания период -65,74%

Коментар

• И сега ний ко прайм под 1лв-да чакаме ли да се качваме в движение ли

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                  Аз пък мисля, че Групата няма да допусне излагане пред Държавата, и Мажо ще си ги вземе всичките тези 700К на една хапка - както и мисля, че това с пускането на този аукцион е предварително договорено. Подобно на увеличението на ЦЦБ на 1.50. Тук дори цената е още по добра.
                  И след това да се срине на 60 ст., подобно на ЦЦБ след увеличението. А дано!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                    Браво Себулба, дай боже всекиму такива паралии... машалла
                    И на тебе аферим и ашкоолсун, чок мющерии и късмет в алъш-вериша...

Коментар

• Аз пък мисля, че Групата няма да допусне излагане пред Държавата, и Мажо ще си ги вземе всичките тези 700К на една хапка - както и мисля, че това с пускането на този аукцион е предварително договорено. Подобно на увеличението на ЦЦБ на 1.50. Тук дори цената е още по добра.
                      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                        Форума е на инвестора, а не на ТИМ. Дори и тук обаче всеки може да си изкаже мнението срещу инвестора. Не знам как я правиш тази асоциация с магазина.
                        Продължавай ОК,
                        аз имам акции и ти разрешавам ,купих ги само за това да има качествена дискусия...
                        Мнението ми е че при наличието на тези 700 К държавата трябва да си наеме ИП да крепи цената на 1,30 с малко акции за да може да продаде голямото количество....
                        Вярно ще даде около 5 % НО ЩЕ ВЗЕМЕ ВСИЧКО А СЕГА МОЖЕ И НИЩО.....
                        .
                        Смятам че акциите за крепене няма да бъдат повече от 50 К и то защото продавачите са много малко. Пакетите ще минават на 1,1, 1,2 и после с хиляда акции ще се дърпа на 1,3 ....примерно...

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                          Форума е на инвестора, а не на ТИМ. Дори и тук обаче всеки може да си изкаже мнението срещу инвестора. Не знам как я правиш тази асоциация с магазина.
                          Не знаеш, защото не работиш с хора и с техните тъпотии..
                          Включих се в темата, защото видях същите махленски манталитетщини и тук, сред цвета на инвестиционната общност...

Коментар

Аз ако дойда в магазина ти да купувам, то ще е да го купя целият (ако ми хареса), барабар с персонала...
                            Браво Себулба, дай боже всекиму такива паралии... машалла

Коментар

Ти ела ми стой в магазина само да лаеш без да купуваш, пък да видиш как свободно ще полетиш.. като всеки...

Коментар

Ти ела ми стой в магазина само да лаеш без да купуваш, пък да видиш как свободно ще полетиш.. като всеки...
                                Аз ако дойда в магазина ти да купувам, то ще е да го купя целият (ако ми хареса), барабар с персонала...

Коментар

Working...
                                X