IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=SEBULBA;1059269561]Това не е вярно! Като продават, много добре си ги интересува... Я как хубаво пласираха зрънцето на 4,50 на пилешката публика, а сега на 20 ст. никой го не ще... А даже и загуба не са обявявали...[

Нямаш идея колко си прав. Точно по тази причина си мисля, че ще направят в един момент "честно" предложение за делистване от борсата на техни дружества. Какво ще кажеш за една честна цена от 1 лв? Само предполагам де......Нямам идея. Аз бях фен по тази позиция преди години, но нещата определено не ми харестват от година и половина. Пък и като знам кой и прави одитите................

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Да така беше, но показаха че не ги интересува цената на акциите им
      Това не е вярно! Като продават, много добре си ги интересува... Я как хубаво пласираха зрънцето на 4,50 на пилешката публика, а сега на 20 ст. никой го не ще... А даже и загуба не са обявявали...

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
        остава да се махнат ордерите продава
        Какво му трябва на човек...

Коментар

• Т.е.???

Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
          А сега накъде? BG40 отдавна го показва. остава да се махнат ордерите продава за да лъсне голата истина.
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• А сега накъде? BG40 отдавна го показва. остава да се махнат ордерите продава за да лъсне голата истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
              Не знам какво се палите толкова много... То тука отдавна е ясен сценария...
              Е светни ни де..

Коментар

• Не знам какво се палите толкова много... То тука отдавна е ясен сценария...
                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  Ние това много добре го знаем, но въпросът е около фактическата обстановка, а именно че увеличението е било при цена над номинала.
                  Не че някой ден ако се тръгне към такова някой купил на 2.5 примерно го топли, ама...поне за тия по-наблизо де са.
                  И фейсбоок го пуснаха на 38 Той Химимпорт на времето си е правил увеличение и когато беше над 10 лева.

С две думи гаранция франция с ипотата и увеличенията.
                  Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• ВСЕКИ ДА СИ ПРАВИ СМЕТКАТА

Коментар

Да така беше, но показаха че не ги интересува цената на акциите им
                      Ние това много добре го знаем, но въпросът е около фактическата обстановка, а именно че увеличението е било при цена над номинала.
                      Не че някой ден ако се тръгне към такова някой купил на 2.5 примерно го топли, ама...поне за тия по-наблизо де са.

Коментар

• Да така беше, но показаха че не ги интересува цената на акциите им

Коментар

Този номер с увеличението на капитала вече е разиграван и ЦКБ- там го увеличиха а пазарните цени бяха и са под номинала
                          Ако не се лъжа пазарната беше над номинал, но под цената на увеличение?

Коментар

• Този номер с увеличението на капитала вече е разиграван и ЦКБ- там го увеличиха а пазарните цени бяха и са под номинала

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Щом си го задаваш този въпрос, значи има причини за натам......

Единствено ме гложди понятието "увеличение на капитал" и обвързаността му с номинала.
                              Относно доверието...по-скоро няяяякой слънчев ден като се явят ония с парите, сещате се ластиците защо и къде са.
                              В крайна сметка инфо излезе ли за ония 704 хил. броя?
                              Препоръки нямам, бройки имам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                                Бях решил да купя малко тук, но в момента съм малко поразколебан...
                                Дали ще пробие левчето ? Не мога тук да разбера холдинга ли натиска банката или банката целият холдинг.

Коментар

Working...
                                X