IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
    Че кой пък плаща затова да ровиш около недъзите на разни мажоритари и защо? Да не говорим, че от тия има доста по-трагични случаи, ама на тях не помня да си им обръщал чак такова внимание. Да не работиш за ДАНС?
    Сега си мисля, то може да станеш милионер, ако наистина има кой да плаща за изследване на лошите практики у БГ публичните компании.

Няма да се учудя всъщност ДАНС да работят за тях

Коментар

Аз тук съществени измами не виждам с изключение на избягването на търговото за Слънце БТ. Виждам слаб мениджмънт, никаква визия, погрешни цели и т.н. негативи. Това че си правят, каквото искат с парите за пенсии не ме вълнува особено, тъй като в бъдеще това ще е грижа на осигуряващите се при тях и на тях самите, евентуално на държавата. Даже очакването за ефективно и доходно ползване на тези дълги пари беше едно време причината тези акции да са ми били интересни, вече не. Преди съм имал много акции, вече не, поради гореизброените причини.
      Ами тези причини не са ли измама в особено големи размери, кои ще спи спокойно и кои не, но трябва да има справедливост за такива.
      Last edited by СоколовВвВ; 25.09.2012, 15:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
        Kaзвал съм и друг път - плащат ми за това.
        Че кой пък плаща затова да ровиш около недъзите на разни мажоритари и защо? Да не говорим, че от тия има доста по-трагични случаи, ама на тях не помня да си им обръщал чак такова внимание. Да не работиш за ДАНС?
        Сега си мисля, то може да станеш милионер, ако наистина има кой да плаща за изследване на лошите практики у БГ публичните компании.

Коментар

• Първоначално изпратено от СоколовВвВ Разгледай мнение
          Ами то е лично вече за доста хора.А за теб?Когато попаднат в подобна измама.
          Аз тук съществени измами не виждам с изключение на избягването на търговото за Слънце БТ. Виждам слаб мениджмънт, никаква визия, погрешни цели и т.н. негативи. Това че си правят, каквото искат с парите за пенсии не ме вълнува особено, тъй като в бъдеще това ще е грижа на осигуряващите се при тях и на тях самите, евентуално на държавата. Даже очакването за ефективно и доходно ползване на тези дълги пари беше едно време причината тези акции да са ми били интересни, вече не. Преди съм имал много акции, вече не, поради гореизброените причини.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Нищо от това което си писал не твърдя освен че никои не е длъжен да подпира акцията си !
            Стига се мъчи да пишеш от мое име !
            Обратното изкупуване е по решение на мажоритаря и то когато има за цел нещо главно в негов си интерес на на миноритарите ....примерно Софарма да ги замени при вливането на Елфарма и сродните.

п.п.
            За култура на общуване при теб пък изобщо не може да става дума
            Ами излизаш и ми пишеш че съм говорил глупости, а лъжите в постовете ми са към 1% средно.А при теб колко ли са?
            От което лъсват едни качества, дето сега не ми се коментират.И след като сам се постави в тази ситуация, пак упрекваш.Защо?

А излиза ли от горните ти твърдения, че мажо не си знае интереса и за това не изкупува обратно или просто няма пари, кое е?
            А също след като се взема предвид ,че не прави и обратни, то излиза че е тук за да издава нови акции, ама на кого? На тази боклучна цена.
            Щом е оставен голям акционер да излиза по номинал, значи този мажо е или измамник или не знае къде се намира. Това е.

Коментар

• Първоначално изпратено от mkalyonski Разгледай мнение
              Добре си рови човека щеше да е хубаво и да сподели , защото както казват по-долу , за всички е лично вече.
              То няма аз да споделя, че да не взема хляба на медиите. Утре ще се види.

Коментар

Интересно ми е, какво те стимулира толкова дълго да търсиш информация за дружество, което ненавиждаш и не би инвестирал в него. Мене такива са ми в игнор листа и нямам никакво инфо за тях, като ме питат, нищо не мога да кажа. А ти толкова време отделяш на тази и на още една група. Нещо лично ли имаш?
                Добре си рови човека щеше да е хубаво и да сподели , защото както казват по-долу , за всички е лично вече.

Коментар

Интересно ми е, какво те стимулира толкова дълго да търсиш информация за дружество, което ненавиждаш и не би инвестирал в него. Мене такива са ми в игнор листа и нямам никакво инфо за тях, като ме питат, нищо не мога да кажа. А ти толкова време отделяш на тази и на още една група. Нещо лично ли имаш?
                  Kaзвал съм и друг път - плащат ми за това.

Коментар

Ами къде е NYSE във сравнение с БФБ, която все още има държавен дял. ахаххаха

Ама не ве, ще слушаме такива като марков и ще я увапцаме.Тъпа работа.
                    И това не е обида, а обективната истина.

Колега, понеже спомена за обективна истина.

Това е поредния ти профил регистриран на 06 сеп 2012, преди това си имал безчет други , и поради простотиите който си ръсил от тях те е срам да се появиш повече с тях. Та регваш нови и нови......

Аз за разлика от теб, от самото начало на форума съм застанал с лицето си, имам един единствен профил и не ми се налага да се крия под нови и нови имена в форума от другите който помнят делата ми ......
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Каквооооо, нямам акции тук имам в свързаните му и то малко.Но ти пак заключи, как ги правиш тия неща?
                      Но ти нямаш никаква представа от корпоративна култура.
                      Я ни отговори, има ли показател които измерва слизане под номинал на дадена акция?

Освен това с тази си история в момента, никои няма да влезе, за да ви натиска цените нагоре, ама никои.
                      И ако ти си натоварил нещо, то е повече от губещо.
                      Няма как да вадиш 150млн. акции и в един момент някои излиза и готов junk, това ли твърдиш? аххаха

Не било задължително да си подпират цените около номинал, ами защо тогава някои го правят.Това е първата ти заблуда.
                      И втората е че, аз не се заблуждавам да натоварвам очаквания.Тука те са ясни.
                      Нищо от това което си писал не твърдя освен че никои не е длъжен да подпира акцията си !
                      Стига се мъчи да пишеш от мое име !

Обратното изкупуване е по решение на мажоритаря и то когато има за цел нещо главно в негов си интерес а не в интерес на миноритарите ....
                      Примерно Софарма да ги замени при вливането на Елфарма и сродните. Оценката по която ще се влият не е ясна макар изкупуването да върви отдавна. Имам акции в Софарма но обективната истина за съжаление е тази .....

п.п.
                      За култура на общуване при теб пък изобщо не може да става дума
                      Last edited by markov; 25.09.2012, 15:16.
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Ами то е лично вече за доста хора.А за теб?Когато попаднат в подобна измама.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                          След дълго търсене най-после открих откъде идва огромна част от консолидираната печалба на Химимпорт за 2011. Утре инфото ще излезе наяве. Да видим тогава защитниците на позицията какво ще говорят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
                            Няма да е зле да си вземем поука от правилата на NYSE, включително от критериите за допускане до търговия.
                            Ами то възниква въпроса защо са въобще публични компаниите, като тази.Само да събират парите на акционерите ли? аххахах
                            А какво да кажем, че всеки холдинг, си има по няколко офшорки, защо ли?
                            А какво да кажем, че имаме примерно доста над средно европейското ниво на холдинги в България?Това само изкривява цялата инфраструктура на капиталовия пазар.
                            И не води до нищо, а какво да кажем за развит капиталов пазар, тогава?Да не говорим по добре.
                            Трябва да се съдят за измамите им, както и самата борса защото тя пък налага тези критерии, да си прави мажоо каквото иска.
                            Ами защо не си изкупят сега евтино акциите, идеален момент, защо не извадят 1-2 млн. лв. за това.Това нормалното поведение ли ще е, ама пък дали са имали някога такова?
                            Или и толкова нямат?

Родна картинка в големи размери.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение

Няма да е зле да си вземем поука от правилата на NYSE, включително от критериите за допускане до търговия.

Коментар

• След дълго търсене най-после открих откъде идва огромна част от консолидираната печалба на Химимпорт за 2011. Утре инфото ще излезе наяве. Да видим тогава защитниците на позицията какво ще говорят.

Коментар

Working...
                                X