IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май не му се продава под 2.Гледай майтап ако започне да купува.

Коментар

• Някой спаси първата дузпа с около 10 бона.
      OVER или UNDER 2.00 затваря днес обикновената, какви са залозите (настроенията)?

Коментар

• Е кво лошо сега. Усмихна се щастието и на тия дето искаха да си купят под 2 лв.
        Едни ще си купят, други ще си продадат и си продължаваме пак по тренда нагоре... няма драми... търговия и ликвидност да има

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
          Хим привилигеровани, 2.311 дата на сделката 30.01.2014. Може би гледаш обикновенните артии...
          Да, аз за обикновените си мислех... все забравям, че има и привилегировани на малко по-висока цена.

Пожелавам ти успех!
          Last edited by ivandavidov; 03.02.2014, 11:18.

Коментар

• Много му давате.Накарайте го кръв да пи..е,дано му дойде акъла и днес
            всичко да приключи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
              Цена от 2.31лв. за последен път сме имали някъде през лето Господне 2011-то...
              Хим привилигеровани, 2.311 дата на сделката 30.01.2014. Може би гледаш обикновенните артии...
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                аз продадох на 2.31 и се хвърлих с пълни сили в Продажби да се надяваме, че се качих на бързия влак...
                Цена от 2.31лв. за последен път сме имали някъде през лето Господне 2011-то...

P.S. Това се отнася за обикновените. Привилегированите не съм ги следил.

Коментар

• аз продадох на 2.31 и се хвърлих с пълни сили в Продажби да се надяваме, че се качих на бързия влак...
                  Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                    Абе харчи си заплатата по жени, алкохол и по глупости разбира се...
                    Жена си имам, алкохол съм си произвел, останаха глупостите, тоест Хима
                    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Спокойно,май взе да не му харесва играта.
                      Като цяло не трябва много да се мърда в такъв момент, според мен... Слагаш ги поръчките купува и продава на нивата на батковците и се наслаждаваш на мача

Коментар

• Спокойно,май взе да не му харесва играта.

Коментар

• Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнение
                          Дано се задръжат тия нива до петък да си купя още на промоция, че тогава взимам заплата
                          Абе харчи си заплатата по жени, алкохол и по глупости разбира се...

Коментар

• Направо ми разколачиха портфейла.....

Коментар

• Хайде и аз да се нахендря тук за едно бръзо
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                                тук тази седмица ще има минаване на голям пакет, натиска само един
                                Не е само един за съжаление......Дори са трима,ама дано им се върне тъпкано скоро. (Не е препоръка за нищо.)

Коментар

Working...
                                X