Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПогрешно разсъждение за "прецакването". По-скоро Всяко зло за добро. Всъщност си се развил физически, разширил си обема на гръдния кош (с бягане и пуцане, без да споменаване за псуването) и т.н. подобрения, Нещо за което се плаща по фитнеситеВключая самоанализ от типа "пак съм прецакан".
Мъдрост от по-различен порядък., като изпиташ нещо на собствен гръб
Но е едно е да идеш по желание на фитнес , друго да търчиш из полята с 30 кила снаряжение на гърба и автомат при минус 10 градуса .........
Пък стрелбата при минус 10 какво мъчение е ....... отката на спусъка удря измръзналия ти пръст и усещането е незабравимоLast edited by markov; 28.09.2012, 01:19.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТо и аз бях в ШЗО ама от прецаканите ...в кашимерията.
Голямо пуцане и бягане падна там ....Включая самоанализ от типа "пак съм прецакан".
Мъдрост от по-различен порядък., като изпиташ нещо на собствен гръб
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеХахахах....ама то и аз съм бил свързочник....в шЗО то.....Връзка дай и се скатай
......или другото......Умри ,но връзка дай
.....че затова питах де
Голямо пуцане и бягане падна там ....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
'ба ли му мама.а.....
Едно време в казармата бях радиотелефонист на командира.....Прашиме по Корен и някъде няма връзка....Точно тогава той искаше да сподели нещо с заместника......
Като получише отрицателен отговор от мен, само това повтаряше.......
Може би защото само тази "пасмина" е имала смелостта да казва "няма".........в шЗО то.....Връзка дай и се скатай
......или другото......Умри ,но връзка дай
.....че затова питах де
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЯяяяя,че ми стана интересно....Защо Сталин е убил радистите и шофюрите.
Ккаква причина е имал...
'ба ли му мама.а.....
Едно време в казармата бях радиотелефонист на командира.....Прашиме по Корен и някъде няма връзка....Точно тогава той искаше да сподели нещо с заместника......
Като получише отрицателен отговор от мен, само това повтаряше.......
Може би защото само тази "пасмина" е имала смелостта да казва "няма".....
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЯ да видим сега какво казват тука "лошите" пророци!))
Въпрос към ОК. - що не щат да падат тез привилегировани артии ? Ще ходят ли под номинал или уви !?
http://www.investor.bg/novini-i-anal...-u-nas,140620/
Предполагам,че не продават привилигировани поради тази причина
http://www.artioglobal.com/documents..._ie_month3.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЩе те поправя само за давността , не че има връзка със случая , тя е 5 години по ЗЗД но давността не тече докато кредитора си търси вземането по надлежния ред.
Ако не го търси 5 години тогава изтича , предприеме ли законови мерки за събирането му давността се прекъсва........
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАбе аз ли не мога да чета .....Капитал и Инвестора ли нямат и счетоводители.....аз не съм счетоводител първо да кажа,ама съм учил и доста счетоводство....
Между другото давността на вземанията е 5г мисля по ЗЗД........Но няма СПОРЕД МЕН нищо незаконно в Баланса.....Пак казвам ,не сум счетоводител....поправете ме ако бъркам.......Според ОК съм ченге.....Ми нека съм ченге тогава
Поздрави
Забравих да пусна линка,сори
http://balans.bg/219-mss-18-prihodi/
Ако не го търси 5 години тогава изтича , предприеме ли законови мерки за събирането му давността се прекъсва........Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПо тази логика, да фалират ЦКБ и да запишат 2млрд несъбрани вземания като евентуални приходи на ХИМ....
Бах мама му...Като писах, че Сталин трябваше след радистите и шофьорите да гръмне и счетитата, си извинявах след това.....
А не трябваше....
Ккаква причина е имал...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПо тази логика, да фалират ЦКБ и да запишат 2млрд несъбрани вземания като евентуални приходи на ХИМ....
Бах мама му...Като писах, че Сталин трябваше след радистите и шофьорите да гръмне и счетитата, си извинявах след това.....
А не трябваше....
чичо това е МСС...(международен счетоводен стандарт)....Мисля,че името ти говори нещо.
А Капитал да си вземат на работа счетита и юристи а не девойки с дълги баджаци завършили журналистика миналата година.Само със свирки не става ,трябва и акъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от СоКоЛоВвВвВ Разгледай мнениеАми чиче,я ни кажи за ЗХБГ, там не я ли фалираха? Ти какво правиш там?
Чичето сега има по-голяма болка - в меком са произвели един бахури и са му дали един да си го. ... сещаш ср де...
Коментар
-
А не трябваше....
Коментар
Коментар