IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Аналогична информация дали има представена към по-близък период - шестмесечие или нещо подобно? Благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Погрешно разсъждение за "прецакването". По-скоро Всяко зло за добро. Всъщност си се развил физически, разширил си обема на гръдния кош (с бягане и пуцане, без да споменаване за псуването) и т.н. подобрения, Нещо за което се плаща по фитнесите Включая самоанализ от типа "пак съм прецакан". Мъдрост от по-различен порядък., като изпиташ нещо на собствен гръб
      На фитнес си ходех и преди ШЗО с временни прекъсвания продължавам и сега.
      Но е едно е да идеш по желание на фитнес , друго да търчиш из полята с 30 кила снаряжение на гърба и автомат при минус 10 градуса .........
      Пък стрелбата при минус 10 какво мъчение е ....... отката на спусъка удря измръзналия ти пръст и усещането е незабравимо
      Last edited by markov; 28.09.2012, 01:19.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        То и аз бях в ШЗО ама от прецаканите ...в кашимерията.
        Голямо пуцане и бягане падна там ....
        Погрешно разсъждение за "прецакването". По-скоро Всяко зло за добро. Всъщност си се развил физически, разширил си обема на гръдния кош (с бягане и пуцане, без да споменаване за псуването) и т.н. подобрения, Нещо за което се плаща по фитнесите Включая самоанализ от типа "пак съм прецакан". Мъдрост от по-различен порядък., като изпиташ нещо на собствен гръб
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Хахахах....ама то и аз съм бил свързочник....в шЗО то.....Връзка дай и се скатай......или другото......Умри ,но връзка дай

.....че затова питах де
          То и аз бях в ШЗО ама от прецаканите ...в кашимерията.
          Голямо пуцане и бягане падна там ....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

'ба ли му мама.а.....
            Едно време в казармата бях радиотелефонист на командира.....Прашиме по Корен и някъде няма връзка....Точно тогава той искаше да сподели нещо с заместника......
            Като получише отрицателен отговор от мен, само това повтаряше.......
            Може би защото само тази "пасмина" е имала смелостта да казва "няма".....
            Хахахах....ама то и аз съм бил свързочник....в шЗО то.....Връзка дай и се скатай......или другото......Умри ,но връзка дай

.....че затова питах де

Коментар

Яяяяя,че ми стана интересно....Защо Сталин е убил радистите и шофюрите.

Ккаква причина е имал...

'ба ли му мама.а.....
              Едно време в казармата бях радиотелефонист на командира.....Прашиме по Корен и някъде няма връзка....Точно тогава той искаше да сподели нещо с заместника......
              Като получише отрицателен отговор от мен, само това повтаряше.......
              Може би защото само тази "пасмина" е имала смелостта да казва "няма".....

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Я да видим сега какво казват тука "лошите" пророци! ))
                Въпрос към ОК. - що не щат да падат тез привилегировани артии ? Ще ходят ли под номинал или уви !?
                От Artio обясняват, че ще се фокусират върху международните си фондове и фондовете за инвестиции в инструменти с фиксирана доходност

http://www.investor.bg/novini-i-anal...-u-nas,140620/

Предполагам,че не продават привилигировани поради тази причина

http://www.artioglobal.com/documents..._ie_month3.pdf

Коментар

• Я да видим сега какво казват тука "лошите" пророци! ))
                  Въпрос към ОК. - що не щат да падат тез привилегировани артии ? Ще ходят ли под номинал или уви !?
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Ще те поправя само за давността , не че има връзка със случая , тя е 5 години по ЗЗД но давността не тече докато кредитора си търси вземането по надлежния ред.

Ако не го търси 5 години тогава изтича , предприеме ли законови мерки за събирането му давността се прекъсва........
                    Благодаря Марков.Разбрах

Коментар

Абе аз ли не мога да чета .....Капитал и Инвестора ли нямат и счетоводители.....аз не съм счетоводител първо да кажа,ама съм учил и доста счетоводство....

Между другото давността на вземанията е 5г мисля по ЗЗД........Но няма СПОРЕД МЕН нищо незаконно в Баланса.....Пак казвам ,не сум счетоводител....поправете ме ако бъркам.......Според ОК съм ченге.....Ми нека съм ченге тогава

Поздрави

Забравих да пусна линка,сори

http://balans.bg/219-mss-18-prihodi/
                      Ще те поправя само за давността , не че има връзка със случая , тя е 5 години по ЗЗД но давността не тече докато кредитора си търси вземането по надлежния ред.

Ако не го търси 5 години тогава изтича , предприеме ли законови мерки за събирането му давността се прекъсва........

Коментар

По тази логика, да фалират ЦКБ и да запишат 2млрд несъбрани вземания като евентуални приходи на ХИМ....
                        Бах мама му...Като писах, че Сталин трябваше след радистите и шофьорите да гръмне и счетитата , си извинявах след това.....
                        А не трябваше....
                        Яяяяя,че ми стана интересно....Защо Сталин е убил радистите и шофюрите.

Ккаква причина е имал...

Коментар

По тази логика, да фалират ЦКБ и да запишат 2млрд несъбрани вземания като евентуални приходи на ХИМ....
                          Бах мама му...Като писах, че Сталин трябваше след радистите и шофьорите да гръмне и счетитата , си извинявах след това.....
                          А не трябваше....

чичо това е МСС...(международен счетоводен стандарт)....Мисля,че името ти говори нещо.

А Капитал да си вземат на работа счетита и юристи а не девойки с дълги баджаци завършили журналистика миналата година.Само със свирки не става ,трябва и акъл

Коментар

• Първоначално изпратено от СоКоЛоВвВвВ Разгледай мнение
                            Ами чиче,я ни кажи за ЗХБГ, там не я ли фалираха? Ти какво правиш там?
                            Ми същото като теб.

Чичето сега има по-голяма болка - в меком са произвели един бахури и са му дали един да си го. ... сещаш ср де...

Коментар

А не трябваше....
                              Ами чиче,я ни кажи за ЗХБГ, там не я ли фалираха? Ти какво правиш там?

Коментар

• По тази логика, да фалират ЦКБ и да запишат 2млрд несъбрани вземания като евентуални приходи на ХИМ....
                                А не трябваше....

Коментар

Working...
                                X