If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Не мога да повярвам разпродажбите и страхът на какво високо ниво са тук добре че излязох, колегата пипбел се оказа прав. Може да е грешка от моя страна но тук е безумие, а аз си правех сметка да натоваря яката. До края на октомври не пипам тук
Кога свари да натовариш големия портфейл, кога разтовари.
Чета тук често и искам да попитам гурутата, всички ли сте спекуланти или има хора и с дългосрочни намерения към тази "хартия"? Очевидно всички търсят бързия лев, но страха им стига да направят по 200-300лв веднъж на 5 месеца.
Не мога да повярвам разпродажбите и страхът на какво високо ниво са тук добре че излязох, колегата пипбел се оказа прав. Може да е грешка от моя страна но тук е безумие, а аз си правех сметка да натоваря яката. До края на октомври не пипам тук
Не е задължително да е Артио, ама милките им седят над акцията като дамоклев меч.
Гледам вече цената 3ст.под средната на която разпродадох.
Тъй ще е тя...
Охоо,докато пиша 5 станали....
Браво аз не успях да продам - чаках 85-6 ст. да ми излвзе сметката ,но не би
Не е задължително да е Артио, ама милките им седят над акцията като дамоклев меч.
Гледам вече цената 3ст.под средната на която разпродадох.
Тъй ще е тя...
От цялата работа,че шкартираха ОКея най-се кефя,че Себулба позамлъкна.....
....Страх лозе пази е казал Народът
Какъв страх, какви работи.Няма страх има само интереси или цени.
А това ,че мажо явно и ясно показа, че не му пука за емисията акции и нейната цена и не го интересува какво става на борсата със пазарната му капитализация.Вади колко стотин милиона лева приходи, а пода му като цена е под номинал.
Това не е смешно, а това е нарушение или неразбиране от борсова търговия.Или просто манталитета на такъв тип мажоритари.Така ли е?
Инвестирайте вие в такива дебили.
Ами какво стана със градския стадион във Варна.Колко години подред тръгват да строят, то това е супер глупаво.Да не говорим, че никои никога няма да им даде повече да се занимават с това, каквито и технически причини да има.
Излъгаха и общината и Всички граждани на гр.Варна,
Къде и кога ще строят "Алея Първа" да не стане само като стадиона.
Имат цели граждански организации които контролират, а един два проекта ги спънаха сериозно, аххаха.
Та де даже не са комплексен доставчик.А бе няма как ще трябва да им се казват нещата.
Коментар