IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
    Абе те много неща се пишат и всички са един дол дренки - но ако питаш Себулба на Прокопиев дневника пише само верните неща срещу тим и компания
    А кое не е верно?

Коментар

• Абе те много неща се пишат и всички са един дол дренки - но ако питаш Себулба на Прокопиев дневника пише само верните неща срещу тим и компания
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        +1
        Пълни глупости са напитасали Телеграф, но това не е ли вестник на Цецо Василев, пък те са във война с Прокопиев.
        Нито Каолин има необслужвани кредити, нито Соларпро затворено...
        Глупости на търкалаци. Даже Каолин редовно раздава дивиденти, а Дневник и Капитал се разшириха и изкупиха конкурентния "Пари", като се превърнаха в най-голямата бизнес медия. Нямам нито Каолин, нито Соларпро, но откровените лъжи ме дразнят

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
          Сигурен съм че и Прокопиев не е кой знае каква стока, но аз и на една дума от тези вестници не вярвам, пък не знам за теб. Колкото повече хора го осъзнаят това толкова по-добре за БГ.
          +1
          Пълни глупости са напитасали Телеграф, но това не е ли вестник на Цецо Василев, пък те са във война с Прокопиев.
          Нито Каолин има необслужвани кредити, нито Соларпро затворено...

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Абе този не е ли същият Прокопиев,дето е собственик на "Капитал"

Там се скъсаха да плюят Химимпорт....даже нали едно тяхно журналистче получи и книга...
            Ама и той не бил цвете за мирисане

Иво Прокопиев прибра 400 милиона лева и заживя охолно в Сингапур
            Четири банки и пет лизингови дружества ближат рани, след като 76% от отпуснатите на олигарха кредити се оказаха необслужвани
            http://www.blitz.bg/news/article/161...m_source=blitz
            Сигурен съм че и Прокопиев не е кой знае каква стока, но аз и на една дума от тези вестници не вярвам, пък не знам за теб. Колкото повече хора го осъзнаят това толкова по-добре за БГ.

Коментар

• Абе този не е ли същият Прокопиев,дето е собственик на "Капитал"

Там се скъсаха да плюят Химимпорт....даже нали едно тяхно журналистче получи и книга...
              Ама и той не бил цвете за мирисане

Иво Прокопиев прибра 400 милиона лева и заживя охолно в Сингапур
              Четири банки и пет лизингови дружества ближат рани, след като 76% от отпуснатите на олигарха кредити се оказаха необслужвани
              http://www.blitz.bg/news/article/161...m_source=blitz

Коментар

• Първоначално изпратено от mkalyonski Разгледай мнение
                Не трябваше ли някаде по това време да плащат дивидента?
                "Покана за редовно годишно Общо събрание на акционерите– 15.08.2012 г.;"
                До 15.11.2012 има много време.

Коментар

• Не трябваше ли някаде по това време да плащат дивидента?

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                    Меком имам отскоро на средна 3 ст. Аз мислех, че си спец по Зърнени Храни АД

http://www.investor.bg/forum/showthr...022#post605022

Голяма мечта , а?
                    Да, назад съм от ЗХБГ, усреднил съм и пак съм назад. Но не съм загубил, защото не съм ги продал. Като ги продам, ще те уведомя колко ми е загубата. Не може винаги да се печели.

Това не ме прави дори наполовина смешен, колкото манипулиращ, платен палячо като теб
                    Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от draskachka Разгледай мнение
                      Доста падна цената по тази позиция. Интересно ми е само дали няма да се окаже някоя си тяхна врътка или хората разбраха че фондамента куца
                      Аха, акцийката си е чок фОндаментална.

Коментар

• Доста падна цената по тази позиция. Интересно ми е само дали няма да се окаже някоя си тяхна врътка или хората разбраха че фондамента куца

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
                          Аве отивай в МЕКОМА ве. Шефката ти ти се скара , че не си плюл скоро тук ли?
                          Меком имам отскоро на средна 3 ст. Аз мислех, че си спец по Зърнени Храни АД
                          Първоначално изпратено от rookie trader на 24.03.2008 Разгледай мнение
                          2 лв и големите купуват.Според мен нива под два лева ще са мечта за напред, аз лично усредних тук
                          http://www.investor.bg/forum/showthr...022#post605022

Голяма мечта , а?

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                            Някой има ли идея, кой беше продавачът вчера? Дано не е бил Артио - империята отвръща на удара
                            Мисля че не беше Артио. Продава се през няколко ИП и стила е различен. Аз лично при покупка засякох Бенчмарк.
                            Ако Артио не се появи, в следващите седмици ще има лутане нагоре-надолу. А ако се появи... посоката я знаем тогава
                            Добрият, стар Батя

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/2012/10...mo_s_divident/
                              Това означава ли ,че мениджънта си променя отношението към дивидента - изобщо
                              "Управляващото дружество "Селект асет мениджмънт" пуска фонд, който ще инвестира в акции на компании, редовно изплащащи дивидент."
                              "Селект асет мениджмънт" е бившето "КД инвестмънтс", което беше купено през миналата година от близкия до "Химимпорт" "Сила холдинг".
                              Можем ли да очакваме нещо подобно в дружествата от холдинга ....някога
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Кога свари да натовариш големия портфейл, кога разтовари.
                                Ай стига с тази ирония, казал съм има колеги с пъти по-големи портфейли от моя. А ако толкова много те интересува тук бях влязал с по-малко от 10 % (около 7 %)

Коментар

Working...
                                X