Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеАко стане 1000, химимпорт обикновени и привигилировани колко трябва да са според теб? Най оптимистично ми се струва да отидем около 600.
600, 1000....
Нека да стигнем 500 до края на годината !!! Какво ти трябва повече ....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениефлагмана фръкна, сега като почнат да отлепят и останалите и доста хора останат зад борда ще настъпи масова истерия......Софикс 1000 не е мираж
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениекупих привилигировани само защото вече май са по изгодни от обикновените ХИМ като цени и количество дивидент .......но засега движението е спекулативно и тук и при обикновените и при ССВ и с малък обем ...
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеИ аз купих привилегировани на 1.46. а акциите ще се вдигне (много) за да стигне поне 5-10 P/E.но засега движението е спекулативно и тук и при обикновените и при ССВ и с малък обем ...
Коментар
-
И аз купих привилегировани на 1.46. Тук има голям инвеститор, който не спира да продава и държи цената ниско все още. Само че хим-а скочи с 40% вече, а тия не са мръднали, заради него. Успях да се кача и аз на влакаСкоро големият продавач ще ги продаде и ще започнат да се качват и привилегированите
Иначе вижте Коеф. P/E на Хим.а - 2.2. Това означава, че ако печалбата се задържи на сегашните нива, човек, купил днес ще си избие парите за 2 години и нещо, което е меко казано нереално!!! кой ти дава 50% норма на възвращаемост?!? Или погледнете счетоводната цена на акция - 8 лева!!!! Тука има 2 варианта - или печалбата ще падне, за да се вдигне P/E или, което е по-вероятно според мен, цената на акциите ще се вдигне (много) за да стигне поне 5-10 P/E.Last edited by LuckyYou; 08.01.2013, 13:56.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Те не са много...бързо ще ги купят
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеХипотетично и теоретично - подскачането на Хима скоро ще наближи едни държавни бройки за продан, на 1,07 май бяха.
Препоръки нямам!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар