IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Щот си сигурно на фаза многоточия.....след добрия ден днес
    Cheers !
    Наздраве

И умната.......Едно време те смятах за гриинхорн...............

Не се убийдай...............парите са там., където ги НАМЕРИМ(понякога и се губят)

Наздраве ............и по-добри от този........дано има де

Коментар

• Наздраве, колеги!
      Пием ли син джони?
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Уфффф........Е к'ВО ......сега............К'во стана............дали да провдадем ..........с едни 20-30%................ами аз смятам.нееееееее.......
        Мойта цел е 3лв...........

Дали.............Не се знае................Кога.........пак............

.............

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Не знам защо ,ама няколко пъти пиша и не ми се публикува ....Проба.............
          Щот си сигурно на фаза многоточия.....след добрия ден днес
          Cheers !

Коментар

• Не знам защо ,ама няколко пъти пиша и не ми се публикува ....Проба.............

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
              Оставих си привилигерованите, като сметна 4,5 г. = 91 ст. дивидент ми идват на 0,51 ст.
              Аз си ги смятам 85ст.чисто (без данък).
              Ма и така съм си на 0.60лв на артия.
              Доволен

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                Гладна кокошка просо сънува.
                За утре ни трябват още само двама паникьори дето пазара ги е прескочил и гледай мача.Само Артио може да спре влака,ама или са продали или са си променили стратегията относно Източна Европа.А да продадат без да видим могат...повярвай ми.

Коментар

• Гладна кокошка просо сънува.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    За 20% ще изтървеш 200 % .
                    Оставих си привилигерованите, като сметна 4,5 г. = 91 ст. дивидент ми идват на 0,51 ст.

Коментар

• За 20% ще изтървеш 200 % .

Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                      За около 15 дена направих 20+% в обикновените и си оставям само привилидж!

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Локомотивът мощно потегли!!!

2 лв в близките месеци!
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Това че все още сме на дъното е напълно вярно. Особено химимпорт още дълго ще бъде подценена, докато стигне нормални стойности! Така че аз не бих казал, че е късно. Възможно е Артио да натиснат отново цената, аз доколкото разбрах имат още около 3%, което е много за нашите ликвидности, но даже и те може да изчакат да се вдигне, просто цената е ужасно ниска...
                          The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                          не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от наука Разгледай мнение
                            Поздравления момчета
                            Нямам акции и ви се възхищавам
                            Нека утре пак силата бъде с вас и така нататък докато се накефите максимално
                            аз ще му мисля какво ще правя, дано измисля нещо добро
                            принципно искам да вляза в позиция която ми е конфортна
                            но такива май вече няма...
                            Твоята работа май докато умните се наумуват, лудите се налудуват.

Това че нямало акзии конфортни ......грешка, все оещ сме на дъното яко. Това ще нещо изкарало 15 % добре ......ама да се добрижи до предните цени трябва още хиляди да изкара за няколко години ........
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Явно акциите на Артио са вече продадени, а ако не са, този ръст за мен го плащаме ние, с пенсиите си например. Не мога да си представя подобно "трошене" на пари при втория вариант.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                И все пак - кой го купува като недоебан?
                                Все някой е кеширал едни 30-50 %.
                                Всички ли стискате?

Коментар

Working...
                                X