IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе къде е себулба?
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Само не знам защо не смятате 88 млн. привилигировани акции к*1,7 са още 150 млн. левчета след няколко години те се превръщат в обикновени акции
      Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
      Чудесно. А сега ще обясня с много прости думи защо Химимпорт е МНОГО по-голяма компания от Адванс Терафонд например. Достатъчно е само да хвърлим един бегъл поглед на тази табличка там, да видим че Химимпорт притежава - Банка, 2 авиокомпании, застрахователно дружесто, фирма за нефт и газ, фирма за зърнени храни, АДСИЦ и няколко строителни фирми. Това са 10, а може би повече Адванс Терафонда!!!!
      Тази фирма е МАСТОДОНТ. И сега някой да ми обясни, как е възможно пазарната капитализация на тази фирма да е по-ниска от тази на Адванс Терафонд ?!?!??!?!?
      Такива Брутални ДИСБАЛАНСИ могат да се случат само в България!!!! Но това, разбира се няма да е задълго, няма как пазарът да го позволи, колкото и малък да ни е той. Достатъчно е да го види само един институционален инвеститор...

Коментар

• Lucky, едни хамериканци излизат от доста време по куц начин и затова - от 3.4лв до 64 стинки нямаше никакви промени във фундамента, чудесни нива за покупки даде
        Last edited by needtoknowmore; 09.01.2013, 11:05.
        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Малееееееее почти 100 000 акции продава как ги купиха ))...

Тук определено до месеци ще стигнем 2 лв.
          Тука верно се изкара сериозен лев...

Коментар

• Колко акции минаха при тази поръчка-кюфте?.
            Last edited by Shemata; 09.01.2013, 11:14.
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от killmore Разгледай мнение
              Чудесно. А сега ще обясня с много прости думи защо Химимпорт е МНОГО по-голяма компания от Адванс Терафонд например. Достатъчно е само да хвърлим един бегъл поглед на тази табличка там, да видим че Химимпорт притежава - Банка, 2 авиокомпании, застрахователно дружесто, фирма за нефт и газ, фирма за зърнени храни, АДСИЦ и няколко строителни фирми. Това са 10, а може би повече Адванс Терафонда!!!!
              Тази фирма е МАСТОДОНТ. И сега някой да ми обясни, как е възможно пазарната капитализация на тази фирма да е по-ниска от тази на Адванс Терафонд ?!?!??!?!?
              Такива Брутални ДИСБАЛАНСИ могат да се случат само в България!!!! Но това, разбира се няма да е задълго, няма как пазарът да го позволи, колкото и малък да ни е той. Достатъчно е да го види само един институционален инвеститор...
              The best things in life are free. The second best things are very expensive!
              не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от metala Разгледай мнение
                голям интерес към акцията ...... интересно ....
                И към другите от групата.
                Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                  Може ли някой да ми каже колко са точно и кои са фирмите, които Химимпорт притежава?
                  http://www.chimimport.bg/bg/about/9/structure/

Коментар

• Може ли някой да ми каже колко са точно и кои са фирмите, които Химимпорт притежава?
                    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                    не е препоръка

Коментар

• голям интерес към акцията ...... интересно ....

Коментар

• Локомотивът гази!!!
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Тука някой изкара 20К евро за покупки и стана лудница.

Коментар

• Някой знае ли защо са толкова ниски цените тук? Не препоръка за нищо.

Коментар

• Вие пък ще се изтрепете

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                Наздраве, колеги!
                                Пием ли син джони?
                                ГИ

Аз .......по това време пия поморийска специална

Иначе..............Бърбън.......Джак

Коментар

Working...
                                X