IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=Gaki;1059377908]
    Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Прощавай,4i40....ама коя е момата???Щом става дума за онождане...
    Не е за твоята поетична душа.....Зла и отмъстителна като недо,бана коза.... Сака си пръч...

Коментар

• Последно търг ще има ли?И да има и да няма посоката е ясна-ама ако няма леле мале!
      Някой оторизиран да каже какво ще става-така е много грозно.Егати борсата.Излиза инфо,че акциите са запорирани а всичките мишоци на заплати мълчат като г-ве.Марияне пита ли ги?От тебе инфото е най-достоверно.

Коментар

• [QUOTE=4i40;1059377757]
        Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        .....
        съм те обиждала ....../QUOTE]

Сега разбирам защо си като злобна, стара, недоклатена мома.....
        Защото си такава !!!
        Прощавай,4i40....ама коя е момата???Щом става дума за онождане...

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          С Монти....няма да се бъзикаш...той е аверче....пък и.....виждам как ше дойде към нас....ЛОшИТЕ

http://www.youtube.com/watch?v=kbHKwC9TgDo

По добре да п"дадем някой леФ" на приятел,отколкото да ни е враг

Оставете го да помисли........Усещам ,как Тъмната Страна на Силата .....го обзема...
          Наш си Монти........
          Когато Парите говорят Монти.............

Успех ..и поздрави

П.С.чакаме те при Победителите
          Бобан,
          Знаеш че няма да стана фен на ТИМ, докато не тръгнат да дават дивидент на всичките си акции , почнат да крепят по някак начин акциите си и да престанат с тези "финансови" печалби от кухи дружества..
          Но защо да не изкараме от тях по някой лев когато са разбрали че цената е по ниска отколкото трябва...
          Винаги когато Керезов е правил вербална интервенция е имало моркоФче за дребните... същото тази неформална среща е плюс ,че няма да иде там Монти или Иван и да ги пита Иван като е плащал акциите по 5,6 лева а те струват стотинки....... те какво правят е защо .......
          Е сега ще кажат какво правят ... акцията се качва, имат резултати и т.н...
          Защо Хим прив. защото не се качват пропорцианално на обикновените и изостават и защото дават дивидент ... сигурен. и защото качването на ХИМ качва се акциите на цялата борса...
          Аз предният ден купих и в Стара планина ,когато видях че някой бута цената над 3 да се качи...Купих и едно от прив. дружество от елекро изедниците но още не съм допълнил ,че е слабо ликвидно... Имам поръчки купува на Каолин над 3,4 ,което преди никога не бих направил... Мъча се да бутам колкото мога за да дойдат други и така да стане задвижване...
          Поне да скочим над 450 на индекса... или Сашовото 515 ... защото след март април няма да има хляб....за нас
          А няколко колеги от Феновете на ТИМ имат едни такива хубави очаквания....че чак мен ме заразяват..Да видим какво ще излезе...
          Поздрави!

Коментар

• [QUOTE=2012;1059377566].....
            съм те обиждала ....../QUOTE]

Сега разбирам защо си като злобна, стара, недоклатена мома.....
            Защото си такава !!!

Коментар

• Ами срещата със дребните акционери...къде остана???? Или вече няма въпроси??

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                Това го писах на 15.01.2013г. Сега как ви звучат 3-те лв.?Монти да не отговаря,неговото мнение беше 30ст.
                С Монти....няма да се бъзикаш...той е аверче....пък и.....виждам как ше дойде към нас....ЛОшИТЕ

http://www.youtube.com/watch?v=kbHKwC9TgDo

По добре да п"дадем някой леФ" на приятел,отколкото да ни е враг

Оставете го да помисли........Усещам ,как Тъмната Страна на Силата .....го обзема...
                Наш си Монти........
                Когато Парите говорят Монти.............

Успех ..и поздрави

П.С.чакаме те при Победителите

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                  Корекциятя е съвсем естествена и очаквана.Очаквам са слезем макс до 1,1.до края на седмицата и после пак сме нагоре.Как ви звучи 3лв.до краяна годината?
                  Това го писах на 15.01.2013г. Сега как ви звучат 3-те лв.?Монти да не отговаря,неговото мнение беше 30ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Ама как сте се развихрили само, много ме кефите!
                    и на мене ми навява мили спомени за 3-5к на ден

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      ти никога не си се обиждала като съм те наричал мисирка ................... това не е обида за теб ............... още повече като всеки ден до доказваш .................... я ми кажи как така чакаш корекция и купуваш химчета .............. нещо не ми се връзва --->>> има някаква мисирска логика която ми убягва нещо .................. разясни ми , ако можеш мисирко

Коментар

• Ама как сте се развихрили само, много ме кефите!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                          мисирко, я ми покажи кога си се разбирала, че явно съм забравил

мисирко, никога не съм те обиждала и нищо не съм се разбирал с теб .................... недей да манипулираш форума с поредните си лъжи

Коментар

Е знаех че не можеш да разбереш , доказал си го....
                            писах купувах днес над една трета от обема......
                            Разбрахме се да не спапим и да не се обиждаме....
                            Ако продължаваш това е само в твой минус..
                            мисирко, я ми покажи кога си се разбирала, че явно съм забравил

мисирко, никога не съм те обиждала и нищо не съм се разбирал с теб .................... недей да манипулираш форума с поредните си лъжи

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              хахаххахаа

това се знае ................... до сега не е имало случай да има покачване и ти да не си купила .................... после като падне ти си продала вече, нали, мисирко

................... и това винаги го обявяваш постфактум
                              Е знаех че не можеш да разбереш , доказал си го....
                              писах купувах днес над една трета от обема......
                              Разбрахме се да не спапим и да не се обиждаме....
                              Ако продължаваш това е само в твой минус..

Коментар

А за да фръкнат привилигированите някой трябваше да купи с кеш е един с кеш бях аз.... и то беше допълване ..
                                хахаххахаа

това се знае ................... до сега не е имало случай да има покачване и ти да не си купила .................... после като падне ти си продала вече, нали, мисирко

................... и това винаги го обявяваш постфактум

Коментар

Working...
                                X