IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    хаххахаххахаа

днес и привилегированите хвъркнаха и мисирката веднага се записа, че и тя имала

....................... а уж беше продала всичко ТИМ-ово на втория ден на ъпа и чакаше корекция

Действително си много зле....мислех че си прочел онзи пост в ССВ ,но явно не.
    А за да фръкнат привилигированите някой трябваше да купи с кеш е един с кеш бях аз.... и то беше допълване ..
    Ако разчитаме на инвеститорите от темата като теб ,който само чакат и се заяждат и отчитат проценти е ако не скочи над дадено ниво ще ги ръся на обратно...

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      Монти,не искам да се връщам назад,че ме мързи,ама това за ХИМа го казваш за незнам си кой път....Предполагам,че в някой от следващите случаи ще познаеш

Май прочете по-долу,че търг на Държавните май-няма да има...

Поздрави
      хаххахаххахаа

днес и привилегированите хвъркнаха и мисирката веднага се записа, че и тя имала

....................... а уж беше продала всичко ТИМ-ово на втория ден на ъпа и чакаше корекция

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
        Къде е Бубата да метне 5 плюнки по темата.
        Сигурно цял ден вече стои ето така: и само капките за очи ще му помогнат.
        Днешният ден беше показателен ден.
        Бубата пресъхна ....
        Днес наистина ми хареса..Не само като ръст , но и като обем. Купувачите не се стискаха и пълнеха здраво.....Това сме го преживяли и не мога да си повярвам , че ще се случи отново.....Кота 400 е "на нож с ура" !!!

Коментар

• Къде е Бубата да метне 5 плюнки по темата.
          Сигурно цял ден вече стои ето така: и само капките за очи ще му помогнат.
          Днешният ден беше показателен ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Бобан,
            за теб тъмната страна е ТИМ ,за мен е положението на БФб.. ......
            Преди няколко месеца имах по няколко хиляди в ССВ ,ХИМ и ЗХБГ....
            така че можех да си кажа думата с чиста съвест в темите... сега заедно с продажбите на Петрол и купуванията на АЛИАЦ преди НГ ги разкарах и тях и и влезнах в други... останаха ми малко ХИМ прив. и затова се подвизавам тук...
            Иначе докато не престанат такива като мен в седмицата да прескачат в 8 позиции.... докогава ще има криза.. на БФБ.
            Ако разбера че стоенето в дадена позиция повече от година ще ми донесе повече печалба ,ще нмалее предлагането и ще се качват цените...
            А сега като видя сериозна сума печалба си троша пръстите за ад не изпусна купувача...че идва следващото вълна на продаващи...Марков ,културните хора не отговарят на въпроси отправени към друг и не дават оценки за другите който не познават....
            Знаем как си изграждаш мненията ,Кака Пена от съседната улица каза..........
            Монти,не искам да се връщам назад,че ме мързи,ама това за ХИМа го казваш за незнам си кой път....Предполагам,че в някой от следващите случаи ще познаеш

Май прочете по-долу,че търг на Държавните май-няма да има...

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
              Въпросите поставени от Doc-den звучат наистина много намясто и аз му благодаря за хубавото мнение.
              Мисля си обаче, че ако е прав и търгът за момента не се състои, дали не трябва да се търси отговорност от АПСК. Аз лично при съобщението продадох малко акции и след последвалият ръст имам пропуснати ползи. Реално сумата е няколкостотин лева, но съм сигурна че има и други съфорумци като мен, а и ми омръзна от некомпетентни чиновници. Съобщението определено повлия значително на търговията и ако е подвеждащо, то тогава трябва да бъде понесена отговорност.
              Е, Иве, не сме за няколко ризи по поръчка, нали

Коментар

• Не се притеснявай - нас 700 000 точки няма как да ни изплашат Не сме продавали, не сме пропускали нищо Иначе надали някой ще го интересува какво е станало и дали има грешка, та да търсиш отговорност от тях. Наистина би било логично, но това е само след като търга не се състои. А той най-вероятно ще си се състои и ще се продават. Ти си продала, защото ще се състои търг, а не заради друго, така че ако той се състои не знам каква логика търсиш за да се оплачеш
                Last edited by LuckyYou; 25.01.2013, 16:35.
                The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                не е препоръка

Коментар

• Отговорност АПСК?

Въпросите поставени от Doc-den звучат наистина много намясто и аз му благодаря за хубавото мнение.
                  Мисля си обаче, че ако е прав и търгът за момента не се състои, дали не трябва да се търси отговорност от АПСК. Аз лично при съобщението продадох малко акции и след последвалият ръст имам пропуснати ползи. Реално сумата е няколкостотин лева, но съм сигурна че има и други съфорумци като мен, а и ми омръзна от некомпетентни чиновници. Съобщението определено повлия значително на търговията и ако е подвеждащо, то тогава трябва да бъде понесена отговорност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Марков ,културните хора не отговарят на въпроси отправени към друг и не дават оценки за другите който не познават....
                    Винаги съм държал на реципрочност в отношенията и понеже ти много пъти си ми се включва в разговори с други без някои да те пита , смятам че и аз ти дължа същото
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Така,така.....Усещам Монти,как постепенно минаваш към Тъмната страна
                      Бобан,
                      за теб тъмната страна е ТИМ ,за мен е положението на БФб.. ......
                      Преди няколко месеца имах по няколко хиляди в ССВ ,ХИМ и ЗХБГ....
                      така че можех да си кажа думата с чиста съвест в темите... сега заедно с продажбите на Петрол и купуванията на АЛИАЦ преди НГ ги разкарах и тях и и влезнах в други... останаха ми малко ХИМ прив. и затова се подвизавам тук...
                      Иначе докато не престанат такива като мен в седмицата да прескачат в 8 позиции.... докогава ще има криза.. на БФБ.
                      Ако разбера че стоенето в дадена позиция повече от година ще ми донесе повече печалба ,ще нмалее предлагането и ще се качват цените...
                      А сега като видя сериозна сума печалба си троша пръстите за ад не изпусна купувача...че идва следващото вълна на продаващи...
                      Марков ,културните хора не отговарят на въпроси отправени към друг и не дават оценки за другите който не познават....

Коментар

• Цената на обикновените акции почти стигна цената, на която си купих привилегированите
                        The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                        не е препоръка

Коментар

Така,така.....Усещам Монти,как постепенно минаваш към Тъмната страна
                          Ти не му ли свикна вече ...... писанията му са в зависимост от конюктурата
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                            Май стигнахме нивата преди Артио разпродажбите
                            Минахме около 1/2 от пътя.
                            Не е препоръка.
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Май стигнахме нивата преди Артио разпродажбите

Коментар

• Мале,радвам се ,че не познах за ралито.Очаквах го след като мине големия пакет в края на месеца,а то започна по-рано.Това е един от малкото случай където се радвам,че не познах.

Коментар

Working...
                                X