If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Дайте прогнози до колко може да слезе цената в близките две седмици? Аз мисля до 1.10. Разбира се мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на каквото и да е!
Не се научихте че като си набележете акция, ТЯ СЕ КОПУВА КОГАТО ПАДА, А НЕ КОГАТО РАСТЕ и обратно когато расте се продава на "баткото", а не да треперите когато баткото го няма!!! Не Ви ли се струва малко странно как с по 10К се бутат акциите?
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
Дайте прогнози до колко може да слезе цената в близките две седмици? Аз мисля до 1.10. Разбира се мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на каквото и да е!
Неприятно, но факт- купувачите като се покрият (а те обичат да го правят) и акцията потъва моментално. Изобщо не е добре да си тук дългосрочно. Правят се пари, но трябва да влизаш и излизаш при ръстовете.
Имам, гадно ми е и не препоръчвам нищо.
Затова трябва да продавате, когато другите искат да купуват. Ала нищо, следващият път по-добре. Едно нещо добре си разбрал - изобщо не е добре да си тук дългосрочно, защото може да стане много дългосрочно. Няма нужда да ти е гадно, акциите се вдигат и падат - не си го слагай на сърце.
Неприятно, но факт- купувачите като се покрият (а те обичат да го правят) и акцията потъва моментално. Изобщо не е добре да си тук дългосрочно. Правят се пари, но трябва да влизаш и излизаш при ръстовете.
Имам, гадно ми е и не препоръчвам нищо.
Брат днеска сичките тимаджийски акции са на пангара ...
Коментар