If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Според мен е и по-тревиално, просто някой се изнерви от чакане и си разкешва + още няколко, които следват пазара и са се стреснали от резките движения.
* Мнението си е лично мое и не е съвет или препоръка.
Еми така да е, жив и здрав да е и да продължава към номинала
Захлебихме вече на 1.21, ще чакаме и 10 и 20% по доле
Ма направих арбитраж аз и на прив-те, аче лимита от 17% в групата си го спазвам.
според мен обяснението е по-тривиално - пак е станала любимата спекулантска артия ...на бфб
Според мен е и по-тревиално, просто някой се изнерви от чакане и си разкешва + още няколко, които следват пазара и са се стреснали от резките движения.
* Мнението си е лично мое и не е съвет или препоръка.
Какво стана с upa,тази акция нещо май обърка посоката на движение вместо за 2-3 лева тя се е засилила към номинала
Ам тя цялата борса нещо бърка посоката
То какво да се очаква след като имаме едно шмекерско правителство, никаква визия за бъдещето, всички чужди инвеститори в страната са враг номер 1 на партията и родината, прокарват се малоумни идеи за връщане на соц икономика и т.н. Да не говорим, че от другата страна в Сирия се гласят да почват войни. Какво може да се очаква като реакция на една борса.
Коментар