IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
    Може пък да ти харесат и да станеш дългосрочен.
    На тия цени в момента, дългосрочните ще приберат добри печалби.

* Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
      То и аз си взех малко от обикновените ама за спекулка
      Може пък да ти харесат и да станеш дългосрочен.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
        Ще има изненадани лошо туканка и ще си късат нервите да си купуват акцииите на 2лева
        Абе гледай и ти да не си със скъсани нерви накрая, като при Неохим. Откакто издуха там на 33 кинта и те скочиха на 37

Коментар

• Ще има изненадани лошо туканка и ще си късат нервите да си купуват акцииите на 2лева

Коментар

• То и аз си взех малко от обикновените ама за спекулка
            Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
              Според мен е и по-тревиално, просто някой се изнерви от чакане и си разкешва + още няколко, които следват пазара и са се стреснали от резките движения.

* Мнението си е лично мое и не е съвет или препоръка.
              Еми така да е, жив и здрав да е и да продължава към номинала
              Захлебихме вече на 1.21, ще чакаме и 10 и 20% по доле
              Ма направих арбитраж аз и на прив-те, аче лимита от 17% в групата си го спазвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

според мен обяснението е по-тривиално - пак е станала любимата спекулантска артия ...на бфб
                Според мен е и по-тревиално, просто някой се изнерви от чакане и си разкешва + още няколко, които следват пазара и са се стреснали от резките движения.

* Мнението си е лично мое и не е съвет или препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                  Да не договориха пакета??Хайде просветени споделете.

според мен обяснението е по-тривиално - пак е станала любимата спекулантска артия ...на бфб
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                    Да не договориха пакета??Хайде просветени споделете.
                    Батя е един, който е просветен по позицията. Него питай.

Коментар

• Да не договориха пакета??Хайде просветени споделете.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                        Какво стана с upa,тази акция нещо май обърка посоката на движение вместо за 2-3 лева тя се е засилила към номинала
                        за къде си се разбързал, усещаш ли, че след това да идва ред и на атeра
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                          Какво стана с upa,тази акция нещо май обърка посоката на движение вместо за 2-3 лева тя се е засилила към номинала
                          Ам тя цялата борса нещо бърка посоката
                          То какво да се очаква след като имаме едно шмекерско правителство, никаква визия за бъдещето, всички чужди инвеститори в страната са враг номер 1 на партията и родината, прокарват се малоумни идеи за връщане на соц икономика и т.н. Да не говорим, че от другата страна в Сирия се гласят да почват войни. Какво може да се очаква като реакция на една борса.

Коментар

• Какво стана с upa,тази акция нещо май обърка посоката на движение вместо за 2-3 лева тя се е засилила към номинала

Коментар

• Радост за моите очи

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Някой може би е нервен
                                Днес продължава. Може би се е поохарчил на морето и му требе кеш

Коментар

Working...
                                X