Ей накрая ще стане на нашите работата, да гушнат евтино пакета, ако въобще има подобен сценарий. Но пък ако няма защо ще се натиска всеки ден цената с тия айсберги тогава?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНякой може би е нервен
*Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеИ тогава реших, че трябва да си я купя.Та на мен капиталовата ми загуба всъщност е печалбата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеАми да търгуват бре. Я виж колко е в момента цената и тези 20 ст. с каква доходност са на в момента. Да не казвам, че акцията беше стигнала на 1.4 лв., което си е едни 14%. То няма как цената да върви право нагоре. А и докато се стигне до конвертирането може хартията и да е на 3 лв., никой не знае. Просто следваш пазара
Та на мен капиталовата ми загуба всъщност е печалбата
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениераздават ама не на всички, а само на купилите след 2009г. а те вече са на капиталова загуба от -40стинки, а колко са взели 60? халал да са им. То няма как цената да върви право нагоре. А и докато се стигне до конвертирането може хартията и да е на 3 лв., никой не знае. Просто следваш пазара
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕее, все пак и веднъж годишно раздават топли дъхави самуни на 10%
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеима ама е препечен и го папат на една яхта с надпис Армеец
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеВ тази акция има много хляб...но кога ли? :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениетая акция ще трагне ли някога нагоре???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеАбе, като гледам поръчките купува/продава, дали са свършили според вас разпродажбите тук?
Нямам акции тук, но съм заинтересован да се изстреля - понеже имам в ЦКБЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар