IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    В ССВ имаше големи пакети на литовски ,немски , гръцки банки и инвеститори...
    Всяко излизане на голям инвеститор смаляше цената под 70 ст....
    В ХИМ и ЗХБГ е също ... тук освен щатски има и руски...
    Докога ще им опъват нервите...
    още малко търпение трябва да се има.другото само ще си дойде

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
      монти ти сериозно ли ги мислиш с тия глупости дето ги говорят за чужденци и така нататък.всичко си е програма а глупостите дето ги бърлят са за аудиторията.могат ли да докажат това

В ССВ имаше големи пакети на литовски ,немски , гръцки банки и инвеститори...
      Всяко излизане на голям инвеститор смаляше цената под 70 ст....
      В ХИМ и ЗХБГ е също ... тук освен щатски има и руски...
      Докога ще им опъват нервите...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        pipbel,
        ако се върнем назад през 2008 г и ти вярваш че ще се стигне до такъв момент , излизане на чужденци на всяка цена ..както тогава
        ХИМ е позицията ,която подлежи на теорията ти за спад.... до 60 ст...

Прегледай историята на излизането на чужденците от ССВ... за основа на анализ на бъдеща цена ...

Не е препоръка....
        монти ти сериозно ли ги мислиш с тия глупости дето ги говорят за чужденци и така нататък.всичко си е програма а глупостите дето ги бърлят са за аудиторията.могат ли да докажат това

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Елементарно Уотсън, орехчо го имее тия нива...провери. Що ли пък да не ги тестваме пак
          Уж се бараш софиксов, пък не си знаеш историята
          pipbel,
          ако се върнем назад през 2008 г и ти вярваш че ще се стигне до такъв момент , излизане на чужденци на всяка цена ..както тогава
          ХИМ е позицията ,която подлежи на теорията ти за спад.... до 60 ст...

Прегледай историята на излизането на чужденците от ССВ... за основа на анализ на бъдеща цена ...

Не е препоръка....

Коментар

• Ами да дърпаме пердетата тогава , че то не останало има нема едно бебе служба !
            За толкова време и у офиса на Фортис на дръпнат смукач ще удържа ....
            само без чалга , на нея и девет минути не издържам

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              И как стигна до тоя извод?
              за софикс на съм много сигурен че ще падне ама за всички ликвидни от групата на хима на минимала от последната година и половина.кои бяха най ликвидните преди години--------групата на хима,пътища,еврохолд.....да те ще са върха на айсберга след 3-4години но до тогава ще минат през дъната си .пътища са на дъното си,еврохолд са си горе долу на дъното,групата на хима около 50% имат за назаде.това ще се случи до пролетта на 2014 и след това бикове 3 години минимум

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Елементарно Уотсън, орехчо го имее тия нива...провери. Що ли пък да не ги тестваме пак
                Уж се бараш софиксов, пък не си знаеш историята

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                  хаиде да видим дали ще стана и аз акционер в това голямо дружество (заложих днес едни поръчки на 1.16 ама да видим дали ще ме огрее до петък)
                  Дано те огрее, нали знаеш - последните могат станат първи
                  Аз успях до 1.29 да усредня днес, ма съм дотук че минах вече лимита си от 4%
                  Инак в прив-те имам почти тройно.

Коментар

да може да се очаква рестарт на борсата ни особено по най ликвидните позиции.хим на 0.50-0.60 лева.софикс на ново дъно около 250-300

Коментар

няма глупости------най ликвидните най долу.това е играта после пак ще са номер едно но дотогава се минава през рестарт
                      това е така но ако варвят надолу....но чак пак толкова до нива от 0.60 не ми се вярва да се случи....но времето ще покаже най-добре

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                        е глупости сега...хима няма да падне под 95 стинки-гаранция та според мен и под 1.10 ама това си е мое мнение-много зависи какво ще стане сега в Сирия и какви ще ги наклепят западна европа и САЩ
                        няма глупости------най ликвидните най долу.това е играта после пак ще са номер едно но дотогава се минава през рестарт

Коментар

да може да се очаква рестарт на борсата ни особено по най ликвидните позиции.хим на 0.50-0.60 лева.софикс на ново дъно около 250-300
                          е глупости сега...хима няма да падне под 95 стинки-гаранция та според мен и под 1.10 ама това си е мое мнение-много зависи какво ще стане сега в Сирия и какви ще ги наклепят западна европа и САЩ.Предстоят ни обаче интересни дни
                          Last edited by orakula; 28.08.2013, 21:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                            Ам тя цялата борса нещо бърка посоката
                            То какво да се очаква след като имаме едно шмекерско правителство, никаква визия за бъдещето, всички чужди инвеститори в страната са враг номер 1 на партията и родината, прокарват се малоумни идеи за връщане на соц икономика и т.н. Да не говорим, че от другата страна в Сирия се гласят да почват войни. Какво може да се очаква като реакция на една борса.

Коментар

• хаиде да видим дали ще стана и аз акционер в това голямо дружество (заложих днес едни поръчки на 1.16 ама да видим дали ще ме огрее до петък)

Коментар

• Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнение
                                Абе гледай и ти да не си със скъсани нерви накрая, като при Неохим. Откакто издуха там на 33 кинта и те скочиха на 37
                                Хе.... не така злобно.. Не съм продал на на 33 а на 35,3 ... има малка разлика. Имах 173 акции и сега имам точно толкова, защото си купих обратно купени средно на 34,2 за да не си късам нервите после за дребни суми

Коментар

Working...
                                X