If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
И какво стана сега... някой си дадоха акцийките на 1,30 и сега ще се кротнат и ще могат спокойно да гледат възхода към над 2 лв.
Други пък чакаха и чакат 1,20-1,10 и те ще могат спокойно да си чакат и да са хепи че си имат кеш...
Идилия!
И какво стана сега... някой си дадоха акцийките на 1,30 и сега ще се кротнат и ще могат спокойно да гледат възхода към над 2 лв.
Други пък чакаха и чакат 1,20-1,10 и те ще могат спокойно да си чакат и да са хепи че си имат кеш...
Идилия!
Монти - като позна падането под 1.65, я кажи как ги виждаш нещата занапред?
На мен ми се струва ,че водещата ще е ХИМ обикн..
А как там ще се развият нещата ...?
При Хим прив. главното беше слабата ликвидност.. сага всички който са си мечтали да си имат и ще им се радват ....поне два ,три месеца...
Трудно е за прогнози...
Но диапазон от 1,1-1,6 лв. при ХИМ обикн. и 1,45-2,00 лв. при Хим прив. е възможен.. в близките два месеца....
Не е препоръка.....
Странно нещо е техническия анализ. Аз пък виждам атака на върховете от Януари и Февруари. За мен критична цена беше 1.31 за това и там купих вчера.Важно е да се държим над нея, а иначе самото движение от 1.1 до 1.53 и връщането до 1.29 предполага ход до 1.69 по интересно е кога ще стане.Според мен ...
На никого нищо не препоръчвам
Според мен ако има ръст в близките месеци ще е до 2,10 лв и там ще видим по сериозна "консолидация" на цената.
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Странното ми мнение е на база технически анализ, който показва, че при трайно задържане под 1.35лв. за акция може да очакваме слизане и под левче. Към настоящия момент стоим на ръба.
Странно нещо е техническия анализ. Аз пък виждам атака на върховете от Януари и Февруари. За мен критична цена беше 1.31 за това и там купих вчера.Важно е да се държим над нея, а иначе самото движение от 1.1 до 1.53 и връщането до 1.29 предполага ход до 1.69 по интересно е кога ще стане.Според мен ...
Странното ми мнение е на база технически анализ, който показва, че при трайно задържане под 1.35лв. за акция може да очакваме слизане и под левче. Към настоящия момент стоим на ръба.
техн. анализ е много хлъзгава работа, не бих рискувал парите си на негова база
Брокера ми каза че негов колега проф. техничар е рисувал Хим и казал че едно слизане до 1,25-1,27 било напълно нормално, с оглед корекция на големия възход след минаване пакета на 1,10.
Така че той може би вече купува, а ти си в депрешън.. Все техничари, но виж колко различни изводи и емоции достигат
Коментар