IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Падне ли под 1,44 влизам за кратко!

Коментар

• Сладури!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнение
        може ли да качите отчета
        Сравни 30.08 и 30.09

http://www.aberdeen-asset.us/aam.nsf...&back1=&back2=

Коментар

• може ли да качите отчета

Коментар

• Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнение
            Има го вече отчета към 30.09.13. Изпразнили са кошницата Увеличи ли са си кеша.
            Мерси Мигел
            произведе новина

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
              Утре +5 %
              Утре до 11ч ще е нагоре, след това ще слезе надолу. Ще затвори около цената на отваряне. Лично на мен би ми било добре, ако слезе до 1.2, ама да видим кво ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнение
                Утре +5 %

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  +1

за неверуищите отчета на Абардийн-ци излиза към 15-ти... та не остана много и те да повЕрват... освен ако не измислят до тогава друга конспирация

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                    Да си видял някъде официална информация по въпроса? Аз не съм.
                    Неофициално ти казвам - Артио продадоха целия Хим обикновен и прив. От Бълфарските акции им остават Спарки Елтос около 1.3М акции и Лев Инс (непублично). За тези които имат желание - очевидно дават отстъпки за покупка на едро.

Коментар

• Важното е, че предлагането се поема за сега добре 2-ри, 3-ти ден, така че ако се задържи така вече 150К бройки си минаха близо, може и те да са на свършване, не се знае колко се разляха де, ама...

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                        Не получи ли лично официално писмо от продавача? Е как те е пропуснал?!?

Сериозно, няма какво да чакаш. За този дял от капитала, който продадоха няма задължителни уведомления. Търси 100 %-тния отговор в отчетите им.

Нормално е да има движения по пазара - понякога много надолу, понякога много нагоре. Не е нужно да търсите и да създавате под вола теле.
                        +1

за неверуищите отчета на Абардийн-ци излиза към 15-ти... та не остана много и те да повЕрват... освен ако не измислят до тогава друга конспирация

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                          Не получи ли лично официално писмо от продавача? Е как те е пропуснал?!?

Сериозно, няма какво да чакаш. За този дял от капитала, който продадоха няма задължителни уведомления. Търси 100 %-тния отговор в отчетите им.

Нормално е да има движения по пазара - понякога много надолу, понякога много нагоре. Не е нужно да търсите и да създавате под вола теле.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                            Артио имат акции? Не минаха ли всички?

Коментар

• Артио имат акции? Не минаха ли всички?

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                                Определено продава по голям играч който е взел около пакета или има нужда спешно от пари
                                Или пък продава Артио?
                                Last edited by ivandavidov; 11.10.2013, 13:21.

Коментар

Working...
                                X