IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Определено продава по голям играч който е взел около пакета или има нужда спешно от пари

Коментар

• айде обратно.............

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Всеки чака нещо
        Май всички чакаме Годо

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          И какво стана сега... някой си дадоха акцийките на 1,30 и сега ще се кротнат и ще могат спокойно да гледат възхода към над 2 лв.
          Други пък чакаха и чакат 1,20-1,10 и те ще могат спокойно да си чакат и да са хепи че си имат кеш...
          Идилия!
          Всеки чака нещо

Коментар

• И какво стана сега... някой си дадоха акцийките на 1,30 и сега ще се кротнат и ще могат спокойно да гледат възхода към над 2 лв.
            Други пък чакаха и чакат 1,20-1,10 и те ще могат спокойно да си чакат и да са хепи че си имат кеш...
            Идилия!

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
              Монти - като позна падането под 1.65, я кажи как ги виждаш нещата занапред?
              На мен ми се струва ,че водещата ще е ХИМ обикн..
              А как там ще се развият нещата ...?
              При Хим прив. главното беше слабата ликвидност.. сага всички който са си мечтали да си имат и ще им се радват ....поне два ,три месеца...
              Трудно е за прогнози...
              Но диапазон от 1,1-1,6 лв. при ХИМ обикн. и 1,45-2,00 лв. при Хим прив. е възможен.. в близките два месеца....
              Не е препоръка.....

Коментар

• Монти - като позна падането под 1.65, я кажи как ги виждаш нещата занапред?

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                  След ралито по света вчера, мисля че днес е време за по голям ръст
                  Успех на всички!
                  Как го виждаш този ръст в цифрово изражения.... отделно за Хим обикн. и Хим прив....

Коментар

• След ралито по света вчера, мисля че днес е време за по голям ръст
                    Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Техническият анализ си е много готино и работещо нещо, ама много са малко хората които го разбират и прилагат правилно
                      При ниска ликвидност май не е много приложим...

Коментар

• Техническият анализ си е много готино и работещо нещо, ама много са малко хората които го разбират и прилагат правилно

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                          Според мен ако има ръст в близките месеци ще е до 2,10 лв и там ще видим по сериозна "консолидация" на цената.
                          Ако погледнем движението от Януари до сега, то при пробив на върха излиза 2.1-2.2 ?!?!? В предния си пост говорех за по кратък период

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                            Странно нещо е техническия анализ. Аз пък виждам атака на върховете от Януари и Февруари. За мен критична цена беше 1.31 за това и там купих вчера.Важно е да се държим над нея, а иначе самото движение от 1.1 до 1.53 и връщането до 1.29 предполага ход до 1.69 по интересно е кога ще стане.Според мен ...

На никого нищо не препоръчвам
                            Според мен ако има ръст в близките месеци ще е до 2,10 лв и там ще видим по сериозна "консолидация" на цената.
                            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                              Странното ми мнение е на база технически анализ, който показва, че при трайно задържане под 1.35лв. за акция може да очакваме слизане и под левче. Към настоящия момент стоим на ръба.
                              Странно нещо е техническия анализ. Аз пък виждам атака на върховете от Януари и Февруари. За мен критична цена беше 1.31 за това и там купих вчера.Важно е да се държим над нея, а иначе самото движение от 1.1 до 1.53 и връщането до 1.29 предполага ход до 1.69 по интересно е кога ще стане.Според мен ...

На никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                                Странното ми мнение е на база технически анализ, който показва, че при трайно задържане под 1.35лв. за акция може да очакваме слизане и под левче. Към настоящия момент стоим на ръба.
                                техн. анализ е много хлъзгава работа, не бих рискувал парите си на негова база
                                Брокера ми каза че негов колега проф. техничар е рисувал Хим и казал че едно слизане до 1,25-1,27 било напълно нормално, с оглед корекция на големия възход след минаване пакета на 1,10.
                                Така че той може би вече купува, а ти си в депрешън.. Все техничари, но виж колко различни изводи и емоции достигат

Коментар

Working...
                                X