IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Това с лузъра не беше насочено конкретно към теб, а по скоро към разни мишлета дето редовно ме клепат, но като им предложих да сложат пари срещу думите си, извъртяха дупета и се скриха...
    Батя, стига с тези обиди, комплекси и сапунки!
    Едно от тези "мишлета" съм аз и потвърждавам облога си за 5К лв., а той бе, че ти имаш над 10 000% печалба от БФБ към 1 Октомври 2013 г. /провери отново постовете!/
    Давай публично да направим справката с приятелите ти от Карол и да се кротнеш малко, че все голям го вадиш.
    Аз лично се скрих от твоите коментари, защото не ги намирам за градивни и не искам да изпадам в сапунки, но при положение, че си позволяваш обиди, съм длъжен да отговоря.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Ама карай де, както и да е, важното е да има скептици, пък те все си намират за кво да се хванат , а и като почне да се качва акцията да викат - ей сега ще върне, ей сега... още луди да загубят парите си...

Коментар

Абе, май продавачите са двама, през едно ИП, щото като го отървах от 10Т на клоуз, ми ги разби на две пакетчета...
        Ама карай де, както и да е, важното е да има скептици, пък те все си намират за кво да се хванат , а и като почне да се качва акцията да викат - ей сега ще върне, ей сега... още луди да загубят парите си...
        Колко процентя си вече у химя ?

Коментар

• Абе, май продавачите са двама, през едно ИП, щото като го отървах от 10Т на клоуз, ми ги разби на две пакетчета...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            ...........

като гледам Втория пакет не го е взел един а двама... та май доста са се комбинирали...
            Като в стария соц виц..."И човека го знаем". Та и тука - и двамата ги знаем....
            Ти да не искаш война за два джоба пари.....?

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
              ... Има явно по големи пакети за чистене но след това....!.
              Мдаа, една по една падат маймуните от клона и в един момент пак ще се изБичи
              Тоя през Булбанк който подтискаше цената от седмица-два ето че днес си намери майстора... Да видим ще има ли на тия нива още кандидати или остават по-хитрите и търпеливите и отиваме на други ... напук на масата скептици

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                Днес два пъти по 100к се намери кой да ги вземе
                Ами то ако няма кой до ги вземе ,то тогава какво ще правите....
                По хим прив...800 лева..
                По зхбг- 2К..
                По ССВ 700 лв.
                По Речно плаване- 94 лв.
                По Нефт и газ- 0
                А това какво ти говори.....

като гледам Втория пакет не го е взел един а двама... та май доста са се комбинирали...

Коментар

• Коментар

Пончо,
                    маркета за мен е в реиндж и до НГ ще е леко надолу...
                    Къде виждате оптимизъм ,че ако трябм да излезе някой със 100 К сигурно се моли 10 дни на някой да му вземе хартиите.... а купувача се пазари за десета от стотинката....
                    Каква спекула очаквате като има за 50 К лева на ден сделки на целото БъВъБъ....
                    Някога ми се смееха че съм изкарл 100 лева през кризистната 2010 а сега няма и за пица и то на крак ...
                    Даже и позиции който има обратно изкупуване ...зациклиха?
                    Днес два пъти по 100к се намери кой да ги вземе

Коментар

• Баси

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                        Извинявайте че се намесвам в разговора, но Монти ти защо?
                        Пончо,
                        маркета за мен е в реиндж и до НГ ще е леко надолу...
                        Къде виждате оптимизъм ,че ако трябм да излезе някой със 100 К сигурно се моли 10 дни на някой да му вземе хартиите.... а купувача се пазари за десета от стотинката....
                        Каква спекула очаквате като има за 50 К лева на ден сделки на целото БъВъБъ....
                        Някога ми се смееха че съм изкарл 100 лева през кризистната 2010 а сега няма и за пица и то на крак ...
                        Даже и позиции който има обратно изкупуване ...зациклиха?

Коментар

pipbel,
                          Гледам и не вярвам на ушите си.... по думите на Рачков...
                          Седнал си в ТИМ и ЪПърстваш....
                          Защо ?!
                          И аз не мога нещо схвана защо не вярваш кво виждат ушите ти...
                          В тоя нашия бизнес табута няма доколкото знам...всеки си има негови си критерии за подбор, било то за лонг, било за спекула.

Коментар

...
                            Чудех се, колко ли хора осъзнават че тая акция се търгува на Р/Е 3-3,5 и ...
                            И ако добавим и критерия на Геко за супер-подцененост на наличния собствен капитал (P/B <0,5), то тр. да признаем, че трудно е да се изнамерят вече толкова подценени активи
                            Не е препоръка

Коментар

pipbel,
                              Защо ?!
                              Извинявайте че се намесвам в разговора, но Монти ти защо?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Чи кво му е рисковото туканка
                                Вземаш си едни 11-12%, като има спих - добре, кога дойде ръст - пак добре.
                                Свиркаш си и толкоз
                                pipbel,
                                Защо ?!

Коментар

Working...
                                X