IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Никой не те напада, извинявай ако ти е прозвучавало така.
    Това се опитвам да ти кажа, че ние на практика точно това правим засега /или поне аз/ - гледаме мача спокойно. Никой нищо не искам да свири, а време има мнооого, въпросът е посоката, а не скоростта!
    Абе хем тъй, хем не е.
    Скоростооборота си е от значение, зависи и от стратегията ти де.
    Аз например след вчерашния супер ден за мене на нисето съм решил да кеширам тия дни 30% от профита си. Кой ти дава 17% за средно 2 месеца на позициите които съм набелязал за целта.
    Познай къде ще иде по голямата част от освободения кеш...

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
      Пипълс просто си казвам мнението, няма нужда от нападения. Аз против никого нямам, ама сега уж щяхме да седим и да гледаме мача пък започнахме да викаме айде не остана време и искаме съдията да свири една дузпа. Имам предвид че като че ли няма нужда от излишно надъхване, каквото има да се случва ще се случи и без да пишем тук.
      Никой не те напада, извинявай ако ти е прозвучавало така.
      Това се опитвам да ти кажа, че ние на практика точно това правим засега /или поне аз/ - гледаме мача спокойно. Никой нищо не искам да свири, а време има мнооого, въпросът е посоката, а не скоростта!
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Пипълс просто си казвам мнението, няма нужда от нападения. Аз против никого нямам, ама сега уж щяхме да седим и да гледаме мача пък започнахме да викаме айде не остана време и искаме съдията да свири една дузпа. Имам предвид че като че ли няма нужда от излишно надъхване, каквото има да се случва ще се случи и без да пишем тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
          А защо все искаме всичко и то на момента? Не е ли по-добре спокойно да си влизат и излизат мераклиите без много-много волатилност. На мен така ми е по-спокойно, зор няма!

П.П. Беше на 1,30, а сега гледам 15тина поръчки над тази цена - това е най-важното за мен, темповете са от второстепенно значение.
          +1

Коментар

Батка не виждам да е изтъняло макар да ми се иска. Ако някой ги вземе до 1,36 след секунди пак се джаскат тия поръчки от по под 1000 бройки, и съм сигурен че цял ден да ги купуват по 1,36 пак ще има кой да ги реди. Пък и от кога се чакат тия дивиденти дето се рададоха (над 200млн) да се реинвестират, вече не знам....
            А защо все искаме всичко и то на момента? Не е ли по-добре спокойно да си влизат и излизат мераклиите без много-много волатилност. На мен така ми е по-спокойно, зор няма!

П.П. Беше на 1,30, а сега гледам 15тина поръчки над тази цена - това е най-важното за мен, темповете са от второстепенно значение.
            Last edited by 15%; 23.10.2013, 12:06.
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Батка не виждам да е изтъняло макар да ми се иска. Ако някой ги вземе до 1,36 след секунди пак се джаскат тия поръчки от по под 1000 бройки, и съм сигурен че цял ден да ги купуват по 1,36 пак ще има кой да ги реди. Пък и от кога се чакат тия дивиденти дето се рададоха (над 200млн) да се реинвестират, вече не знам....
              Работите ще тръгнат като се понасъберат повечко отчаяни.
              Винаги е така

Коментар

• Батка не виждам да е изтъняло макар да ми се иска. Ако някой ги вземе до 1,36 след секунди пак се джаскат тия поръчки от по под 1000 бройки, и съм сигурен че цял ден да ги купуват по 1,36 пак ще има кой да ги реди. Пък и от кога се чакат тия дивиденти дето се рададоха (над 200млн) да се реинвестират, вече не знам....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Доста нивитаци редят оферти в ниското, нооо.. предлагането все повече изтънява
                  Дали скоро няма да гледаме пак блъскане с лакти за покупки над 1,40!?
                  Ти ли ще купуваш на 1.40?

Коментар

• Доста нивитаци редят оферти в ниското, нооо.. предлагането все повече изтънява
                    Дали скоро няма да гледаме пак блъскане с лакти за покупки над 1,40!?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Споко ДиДо....Ние от 5 години това търсим в тази акция.... И затова имаме право да си правим майтап.....
                      Щото не е важно кой, какво казва, а кой какво прави......
                      не е точно така, но както и да е !
                      а това, че си акционер и не знаеш какво търсиш си е твой проблем, който знаеш как да решиш предполагам

Коментар

Споко ДиДо....Ние от 5 години това търсим в тази акция.... И затова имаме право да си правим майтап.....
                        И аз се дразня когато някой съди по думи, а не по действия.
                        домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
                          Нещо си се объркал колега. Дивидентите дойдоха на 30.09.2013г. Питай посредника си, защо не ти ги е пуснал по сметката още на 01.10.2013г.
                          Направо ме изумява как търсите "под вола теле"

Коментар

Честито дивидент ...
                            Нещо си се объркал колега. Дивидентите дойдоха на 30.09.2013г. Питай посредника си, защо не ти ги е пуснал по сметката още на 01.10.2013г.
                            Направо ме изумява как търсите "под вола теле"

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                              18 мил ако не се лъжа се раздават и ако само 10-20% се реинвестират ще стане интересно! Не е препоръка!
                              Е хайде, много сте свенливи.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                Интересно , при мен още го няма
                                Нали говорите за привилегированите?
                                Вчера го чета и се шашардисах да не дават по обикновените.
                                Привилегирования до 1-2.10 беше датата да е разпределен по сметките.
                                При мен поне така и стана, странно е защо закъснява толкова след като срока е 3 месеца от 1.07.

Коментар

Working...
                                X