IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Имам един въпрос към баш тарикатите в тая тема След като всичките сте се налапали с акции кой ще купува за да върви цената нагоре?
    Аз като гледам темата, едни и същи 5-10 човека коментират. Следя и още 1-2 други теми във форума. Там е още по-зле - 2ма-3ма си приказват и се самонавиват един друг . Критичната маса я няма, това се вижда и по търговията, и по форума. Мисля че това отговаря на въпроса ти.

Коментар

• Това с 27%, 40%, 90%, 100% в една позиция като Хима си е много опасна игра за мен. То не знам компания дето бих се престрашил да си вкарам целия портфейл, нещо винаги може да стане - дали свтовен проблем дето ще удари силно и ликвидния Химимпорт, дали политическа закачка с някои от тези, дет се казва много неща могат да се случат и дадената позиция да отиде на кино.
      Ясно че е важна позиция за пазара, дано направите някой лев ще е добре за всички, че не ми се мисли ако се сурне колко пари ще се изпарят пак от пазара.
      Особено важно е и какви интереси имат основните акционери и трябва човек да има доверие в мажо. Може би това е основната причина да гледам отстрани.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Имам един въпрос към баш тарикатите в тая тема След като всичките сте се налапали с акции кой ще купува за да върви цената нагоре?
        Как кой? Гладните!

Коментар

• Имам един въпрос към баш тарикатите в тая тема След като всичките сте се налапали с акции кой ще купува за да върви цената нагоре?

Коментар

• пфу някой много бързо ми сипа, неможах да смъкна ни една поръчка надолу

Коментар

• Сега някой ще каже, че не е важно ама според мен е важно и за какви суми като пари говорим защото на някой 90-те % може да са 3% на някой друг. За това смятам че това също е много важно. Аз може да съм прежалил да кажем 1000 лева и да кажа 100% са ми тук и каквото стане, ама друг ако има 30К малко трудно ще направи подобно нещо и неговите 27% пак ще са 8-9 пъти повече от моите 1000 кинта . Така че няма нужда да си мерим.... процентите Лека и доходна.
              Last edited by Petar; 05.11.2013, 10:13.

Коментар

• Така като гледам, цялата борса май зависи от Хим. Ако тук се изстреля, спекулантите ще имат доста печалба, която ще трябва да я наместват по други позиции и влакът потегля. Май сме стигнали дъното що сме на нивото залози всичко или нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Да се успокоя малко.
                  Че мислех че с моите 27% съм един от най безотговорните
                  Ако ти с 27% си безотговорен, тогава аз с моите 90% какво да кажа?

Коментар

• ако има очаквания за ръст не е ли по-добре от привилегированите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Е как, щом съм вкарал 40% от портфейла си тук явно че очаквам да е стабилно нагоре.
                      Точно колко и точно кога... не съм врачка за да знам.
                      Да се успокоя малко.
                      Че мислех че с моите 27% съм един от най безотговорните

Коментар

• Тук от 10тина дни се прочисти доста кръвчицата и ако няма политически сътресение мисля, че лека-полека ще дърпа нагоре. Това за новия кандидат и за пакетите не знам, но се надявам Батя да е прав.
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнение
                          Батя, как виждаш цената тук след 6 месеца или година?
                          Е как, щом съм вкарал 40% от портфейла си тук явно че очаквам да е стабилно нагоре.
                          Точно колко и точно кога... не съм врачка за да знам.

Коментар

• Да е гладен,
                            Да е гладен ?

Колко да е гладен?
                            За трошици (които не правят впечатление и не издават глада му) не се лакоми

Коментар

• Батя, как виждаш цената тук след 6 месеца или година?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Май имаме нов, голям и гладен купувач на пазара.
                                Вече и мен ме сондираха за пакет, но на тия цени - НЕ ДАВАМ!
                                Моите уважения !!!
                                С 500 К пакет, направо ме депресира.....
                                Успех с недаването....Да не останеш стара мома....

Коментар

Working...
                                X