Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеМежду другото като минаваха пакетите 3 мил. отиде в една сделка, 1 млн. в друга, още раздробени 500 хил. минаха на цената на основните пакети. Та, през последния месец се извъртяха общо 1 млн. някъде в големи пакети. Дали да чакаме и останалите 500 хил. да минат? Идеи и мнения?
* не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗа биричка кинти ли нямате?
Коментар
-
Между другото като минаваха пакетите 3 мил. отиде в една сделка, 1 млн. в друга, още раздробени 500 хил. минаха на цената на основните пакети. Та, през последния месец се извъртяха общо 1 млн. някъде в големи пакети. Дали да чакаме и останалите 500 хил. да минат? Идеи и мнения?
* не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениече мен какво ме интересува каква е доходноста по депозитите в европа.тука нали ти е 4-5% или при теб е на минус хахахахаах ей смешник вземи се скрии някаде не си ми на нищо за да ми се включваш така.но ето на 1.70 е вземай и не губи време само за теб колкото искаш толкова ще ти дадат
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗа биричка кинти ли нямате?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеДнес сме на месна диета - кебапчета и кюфтета
Още не е ясно обаче качествено ли е горивото....засега само пушек
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеДнес сме на месна диета - кебапчета и кюфтета
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеso far so good
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеКак само си се кръстил......."Ум" да ти зайде чак.....Да спамиш в 5 часа сутринта,трябва да си направо м..........мен.Ама то повечето,като теб тук са такива.Ти за отрицателна доходност по депозитите в Европа чувал ли си бе!!!!Чалгата май ти идва в повече.
Коментар
Коментар