IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
    Над колко процента не влизат във фрий флоута, над 5 ли?
    Над 5 %

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
      Гледам фрий флоута расте почти всеки ден, това как си го обяснявате?

Не се заяждам и без да имам акции ще се радвам Хима да отиде на 2 лева, ще е добре за целия пазар.
      Над колко процента не влизат във фрий флоута, над 5 ли?

Коментар

• Само три последователни дни да има такъв ръст по позициите ....Само три....

Коментар

В данните за компаниите дето отговарят за къси продажби дето дава борсата, то сега е само Хима де.
          Тези данни на борсата се вземат от депозитара .

И тъй като там не знаят колко уши имат по главата , то тези данни са некоректни

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            къде го виждаш всеки ден?
            В данните за компаниите дето отговарят за къси продажби дето дава борсата, то сега е само Хима де.

Коментар

Гледам фрий флоута расте почти всеки ден, това как си го обяснявате?

Не се заяждам и без да имам акции ще се радвам Хима да отиде на 2 лева, ще е добре за целия пазар.
              къде го виждаш всеки ден?

Коментар

• Гледам фрий флоута расте почти всеки ден, това как си го обяснявате?

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                  Сори,
                  Тъпня се получи!
                  Станах за малко, връщам се и не съобразявам, че преди няколко минути плъзнах надолу за да видя по-стари сделки!
                  За нищо , помислих че аз нещо недовиждам

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    ...
                    Тъй ще е тя веке, време и е на софка за 500, а тука е основния двигател, без много въздух за разлика от другите де се позадавиха веке.
                    Добре си почина тя последните месеци, почти не ми мърдаше тука портфейла, а оттатък 15% за 3 месеца...има да догонва
                    Как само влизаш в час, за играта на БФБ-то, с всеки изминал месец стаж

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                      Ами това днешното купуване ли е? Едно време какви купувания имахме!
                      Сериозно, стратегията ти си е рейнджова, ама какво правим като дойде "голямата вълна" - "Купувайте нови върхове и продавайте нови дъна". Много боли когато си играеш на рейндж в началото на силен тренд и разбира се, и когато се "освиниш" при лъжлив пробив на рейндж.
                      Пончо,
                      разбира се че си прав...при бичи маркет..
                      Ако има пробив ,ще набухам в ЗХБГ или ССВ....примерно.Има много други изостанали позиции...
                      вече съм го правил при ХИМ прив когато влезнах на 1,46, .....където също имаше голяма тапа ...също при ЗХБГ а при ССВ осетих качването на третото падане на 57 стотинки...
                      само че след това качване на БФБ ,съм определил нашия маркет като реиндж или леко надолу.... в близките месеци..

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                        Къде гледаш такива " последни сделки " ?!
                        Сори,
                        Тъпня се получи!
                        Станах за малко, връщам се и не съобразявам, че преди няколко минути плъзнах надолу за да видя по-стари сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          КУПУВА СЕ...
                          И какво от това....
                          като се напълни , големия пакет и почваме да се връща назад..
                          Колко пъти се е виждало тази игра..
                          майстора е този който е продал на високото..
                          харесва ми това ъп ,ъп ...и почва разпродажба по други позиции ..

И тогава се чака Годо..
                          някой казват къса памен ,други алчност....
                          Ами това днешното купуване ли е? Едно време какви купувания имахме!
                          Сериозно, стратегията ти си е рейнджова, ама какво правим като дойде "голямата вълна" - "Купувайте нови върхове и продавайте нови дъна". Много боли когато си играеш на рейндж в началото на силен тренд и разбира се, и когато се "освиниш" при лъжлив пробив на рейндж.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                            От доста време стоят бидове на 1.37 и отгоре.
                            Насреща аскове на 1.389 и отгоре.

Последните сделки на 1.359.

Що така бе, Миме
                            Къде гледаш такива " последни сделки " ?!

Коментар

• От доста време стоят бидове на 1.37 и отгоре.
                              Насреща аскове на 1.389 и отгоре.

Последните сделки на 1.359.

Що така бе, Миме

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                                Кво ?
                                Малко или много ти се види ?

Тъй ще е тя веке, време и е на софка за 500, а тука е основния двигател, без много въздух за разлика от другите де се позадавиха веке.
                                Добре си почина тя последните месеци, почти не ми мърдаше тука портфейла, а оттатък 15% за 3 месеца...има да догонва

Коментар

Working...
                                X