Първоначално изпратено от Penko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеГледам фрий флоута расте почти всеки ден, това как си го обяснявате?
Не се заяждам и без да имам акции ще се радвам Хима да отиде на 2 лева, ще е добре за целия пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеВ данните за компаниите дето отговарят за къси продажби дето дава борсата, то сега е само Хима де.
И тъй като там не знаят колко уши имат по главата , то тези данни са некоректни
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекъде го виждаш всеки ден?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеГледам фрий флоута расте почти всеки ден, това как си го обяснявате?
Не се заяждам и без да имам акции ще се радвам Хима да отиде на 2 лева, ще е добре за целия пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеСори,
Тъпня се получи!
Станах за малко, връщам се и не съобразявам, че преди няколко минути плъзнах надолу за да видя по-стари сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение...
Тъй ще е тя веке, време и е на софка за 500, а тука е основния двигател, без много въздух за разлика от другите де се позадавиха веке.
Добре си почина тя последните месеци, почти не ми мърдаше тука портфейла, а оттатък 15% за 3 месеца...има да догонва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеАми това днешното купуване ли е? Едно време какви купувания имахме!
Сериозно, стратегията ти си е рейнджова, ама какво правим като дойде "голямата вълна" - "Купувайте нови върхове и продавайте нови дъна". Много боли когато си играеш на рейндж в началото на силен тренд и разбира се, и когато се "освиниш" при лъжлив пробив на рейндж.
разбира се че си прав...при бичи маркет..
Ако има пробив ,ще набухам в ЗХБГ или ССВ....примерно.Има много други изостанали позиции...
вече съм го правил при ХИМ прив когато влезнах на 1,46, .....където също имаше голяма тапа ...също при ЗХБГ а при ССВ осетих качването на третото падане на 57 стотинки...
само че след това качване на БФБ ,съм определил нашия маркет като реиндж или леко надолу....в близките месеци..
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеКъде гледаш такива " последни сделки " ?!
Тъпня се получи!
Станах за малко, връщам се и не съобразявам, че преди няколко минути плъзнах надолу за да видя по-стари сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКУПУВА СЕ...
И какво от това....
като се напълни , големия пакет и почваме да се връща назад..
Колко пъти се е виждало тази игра..
майстора е този който е продал на високото..
харесва ми това ъп ,ъп ...и почва разпродажба по други позиции ..
И тогава се чака Годо..
някой казват къса памен ,други алчност....
Сериозно, стратегията ти си е рейнджова, ама какво правим като дойде "голямата вълна" - "Купувайте нови върхове и продавайте нови дъна". Много боли когато си играеш на рейндж в началото на силен тренд и разбира се, и когато се "освиниш" при лъжлив пробив на рейндж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеОт доста време стоят бидове на 1.37 и отгоре.
Насреща аскове на 1.389 и отгоре.
Последните сделки на 1.359.
Що така бе, Миме
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение?
Малко или много ти се види ?
Тъй ще е тя веке, време и е на софка за 500, а тука е основния двигател, без много въздух за разлика от другите де се позадавиха веке.
Добре си почина тя последните месеци, почти не ми мърдаше тука портфейла, а оттатък 15% за 3 месеца...има да догонва
Коментар
Коментар