Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kokomo Разгледай мнениеМина 2 лвЩе гоним ли 3?
Ма първо да върнем до 1.80-90
Винаги се намира някой друг паникъосан спекулант като дръпнат купичката..Last edited by Amsterdamm; 08.01.2014, 17:47.
Коментар
-
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеАу, фискалист, падна ми в очите с тоя азис...имах те за сериозен инвеститорCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеНай-обичам в дни като днешния да си сипя едно черно джони, да гледам пазара и да пусна Азис! http://www.youtube.com/watch?v=UaY6uUUkn6c
Коментар
-
Най-обичам в дни като днешния да си сипя едно черно джони, да гледам пазара и да пусна Азис! http://www.youtube.com/watch?v=UaY6uUUkn6cCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеХимимпорт е по-хубав от секса!Това за мен няма как да стане, аз до сега по-хубаво от секса не съм намерил, ама щом казваш
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеХе, това звучи като припев на народна песен!
От онези - дълбоко драматичните.
Браво, попадение!The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеГрупата Софарма не е водеща в портфейлът ми. И имуществената и търговската не са балонизирани - щом имат 8-12%-ова дивидентна доходност.
Или искаш да ни кажеш, че при цена 3,20 си мислиш, че ще ти дадат поне 38 стинки дивидент ?!
33 милиони хартии по 0,38 = 12,54 милиони левове тр. да отделите в балоняка за такъв дивидент. А дано ама надали
Освен това не правиш разлика м/у дивидентска хартия и балонизирана хартия. Нямат много общо. Може да е балонизирана и пак да си е дивидентна
А в имотаджийския дирижабъл (софарма имоти) най-вероятно ще ви спретнат пак едно увеличение на капитала, за да ви раздадат "дивидент"
С борсовото представяне на оня мажо-спекулант, нещата вече ни са се изяснили
Не е препоръкаLast edited by iezuita; 08.01.2014, 13:53.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеТшшшш тихо, не вдигайте шум в самолетаДа няма Волен Сидеров
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеХимимпорт е по-хубав от секса!
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеA аз мисля, драги Импе, че няма никаква надежда набалончилите се вече от един-два месеца фармаджийски хартии да ти донесат сериозен ръст в портфейла.
Нито имотаджийската, нито търгуващото с хапчета, нито баонизираната майчица имат такъв потенциал, както Тимуровските.
Фарма на 4 лв - мерси, по-добре избушена 3 пъти хартия, па-макар и тимуровска, отколкото вече набалончена на "големия" мажо, който продължава да се бъзика със "съакционерите" си в Севто
Тук все пак става дума за подценени работещи активи
Не е препоръка.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар