Първоначално изпратено от LuckyYou
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеОчаквате ли временни корекции? При тези темпове може и скоро да имаме корекции. Аз лично не съм продавал акции на Хим и не мисля да го правя скоро!
Не е препоръка!
През това време компанията прави по 100 млн. лв. печалба, че и повече, а капитализацията й е 300 млн. лв. Смешно, просто смешно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеКолега ръста не е необоснован и целите са си ясни и то технически!
Ето виж какво съм писал лятото:http://pazaradnes.com/технически-ана...-11-юни-20/
И аз очаквам още нагоре и ревърс но само за акумулиране на нови сили.
А не технически, фундаментално цената на Хима, че и на групата беше свърх подценена доста дълг период. Докато ние бяхме ниско другите акции гониха посока север. Това експанзивно нарестване е именно това догонване.
Бих казал, че пазара просто уважи фундамента и и си поправя грешката в цената по линия групата. А и самият факт, че експанзията в цената дойде след бити силни съпротиви, отново говори за обоснован растеж.
Може и да има вътрешно нещо, което не знаем - но за мен пазара уважи цената и си призна за грешното подценяване при добър фундамент. Докато цената падаше се натягаше пружината за ривърс.
А за Хим-а и продължаващото трети ден изригване няма какво да добавя... писах достатъчно преди време.. който е решил се е вслушал в думите ми, който е преценил обратното... жив и здрав да е. Все пак парите не са най-важното
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеЯ покажи как ги сметна тези 12% от търговския (софарм-трейдинг)
Или искаш да ни кажеш, че при цена 3,20 си мислиш, че ще ти дадат поне 38 стинки дивидент ?!
33 милиони хартии по 0,38 = 12,54 милиони левове тр. да отделите в балоняка за такъв дивидент. А дано ама надали
Освен това не правиш разлика м/у дивидентска хартия и балонизирана хартия. Нямат много общо. Може да е балонизирана и пак да си е дивидентна
А в имотаджийския дирижабъл (софарма имоти) най-вероятно ще ви спретнат пак едно увеличение на капитала, за да ви раздадат "дивидент"
С борсовото представяне на оня мажо-спекулант, нещата вече ни са се изяснили
Не е препоръка
То е важно кога си купил трейдинги: а и аз като казах 12% нямам предвид трейдингът.Имотаджийското - около 12% и сега - пък нека да увеличават капиталът - нали приходи и печалби растат, а сме напълнили само едното кула, в другото само филми снимаме: реклама да си правим.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНа Геко мечтата му беше да се изравни с Атера на 1 време.
Днеска аха, аха с привилегията, ма не стана.
И утре е ден
но като цяло - евала на Геко за прозорливостта, с изключение на една забележка - синергон - там за мен е безперспективно...
но кой нема погрешки, нека си извадим гредите и талпите из погледа и после да съдим, ма ние не съдим де, само си споделяме 7-мото чувство
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение++, геко
това все още остава най-недооценения актив. (не мога да си кривя душата)
не е препоръка
Днеска аха, аха с привилегията, ма не стана.
И утре е ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеОчаквате ли временни корекции? При тези темпове може и скоро да имаме корекции. Аз лично не съм продавал акции на Хим и не мисля да го правя скоро!
Не е препоръка!
Коментар
-
Не е препоръка!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеДа, наистина. Поздравявам всички, които стискаха и добавяха евтини акции. Нека само видим... колко е p/e и p/b: http://bse-sofia.bg/?page=PremiumMarketTradesData
това все още остава най-недооценения актив. (не мога да си кривя душата)
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеБраво на Хим-а!!!
Коментар
Коментар