Първоначално изпратено от ivandavidov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеОт друга страна утре може да е последният ден, когато цената е все още над 2 лева. След това започва корекция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеОт друга страна утре може да е последният ден, когато цената е все още над 2 лева. След това започва корекция.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от ALEX_D_GREAT Разгледай мнениеМного слабо днес. Само 2.5 ръст. Стегайте се. Утре поне 5 процента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение130) ли гълта всичко на 2.05 ?
17-18 хил. или 20 % от дневния обем за половин час, поне има бърза лента за бързаците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеМного е рано за продажби. По принцип сега е време да се влиза в позиции, не да се излиза
В ТИМ империята бих влезнал само в ХИМ привилигированите...защото не ги обичате много и изостават от обикн. ...
Иначе има и много други бисери....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ какво ще правиш кеша...
Интересно ми е като бъдещо положение при много като теб...
На БФБ освен хима верно че само 1-2 други останаха де могат да направят дабъл, при това са неликвидни.
Ма ако обърнеш във все още евтин $ - друга е песента.
Мога минимум 50 добри идеи с немалък потенциал ( при това не високорискови!) да ти изброя ......ти пари ми дай
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеВъзможно еВсе трябва да има някой прецакан. Та по-добре прецакан с печалба, от колко без
Много правилно мислене, колега!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеБързата работа, слепи ги раждаВсе трябва да има някой прецакан. Та по-добре прецакан с печалба, от колко без
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеАз малко разкеших.
Интересно ми е като бъдещо положение при много като теб...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеАз малко разкеших.
Бързата работа, слепи ги ражда
Коментар
Коментар