IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
    Как сме днеска, играчи? Ще купуваме ли
    Аз малко разкеших.

Коментар

• Как сме днеска, играчи? Ще купуваме ли
      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
      не е препоръка

Коментар

• Днес по здравословно се движим, че от високи скорости се плашим. Като гледам днес не липсва покрепа. Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
          Очаквате ли временни корекции? При тези темпове може и скоро да имаме корекции. Аз лично не съм продавал акции на Хим и не мисля да го правя скоро!

Не е препоръка!
          Корекция ли? Макс-а по позицията на затваряне е 17.90 лв., а сделки през 2007 г. имаше и на 18.30 лв.

През това време компанията прави по 100 млн. лв. печалба, че и повече, а капитализацията й е 300 млн. лв. Смешно, просто смешно...

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
            Колега ръста не е необоснован и целите са си ясни и то технически!

Ето виж какво съм писал лятото:http://pazaradnes.com/технически-ана...-11-юни-20/

И аз очаквам още нагоре и ревърс но само за акумулиране на нови сили.

А не технически, фундаментално цената на Хима, че и на групата беше свърх подценена доста дълг период. Докато ние бяхме ниско другите акции гониха посока север. Това експанзивно нарестване е именно това догонване.

Бих казал, че пазара просто уважи фундамента и и си поправя грешката в цената по линия групата. А и самият факт, че експанзията в цената дойде след бити силни съпротиви, отново говори за обоснован растеж.

Може и да има вътрешно нещо, което не знаем - но за мен пазара уважи цената и си призна за грешното подценяване при добър фундамент. Докато цената падаше се натягаше пружината за ривърс.
            Хубав и добре аргументиран пост. Браво!

А за Хим-а и продължаващото трети ден изригване няма какво да добавя... писах достатъчно преди време.. който е решил се е вслушал в думите ми, който е преценил обратното... жив и здрав да е. Все пак парите не са най-важното

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
              Я покажи как ги сметна тези 12% от търговския (софарм-трейдинг)
              Или искаш да ни кажеш, че при цена 3,20 си мислиш, че ще ти дадат поне 38 стинки дивидент ?!
              33 милиони хартии по 0,38 = 12,54 милиони левове тр. да отделите в балоняка за такъв дивидент. А дано ама надали
              Освен това не правиш разлика м/у дивидентска хартия и балонизирана хартия. Нямат много общо. Може да е балонизирана и пак да си е дивидентна
              А в имотаджийския дирижабъл (софарма имоти) най-вероятно ще ви спретнат пак едно увеличение на капитала, за да ви раздадат "дивидент"
              С борсовото представяне на оня мажо-спекулант, нещата вече ни са се изяснили
              Не е препоръка
              Йезуитов:

То е важно кога си купил трейдинги: а и аз като казах 12% нямам предвид трейдингът. Имотаджийското - около 12% и сега - пък нека да увеличават капиталът - нали приходи и печалби растат, а сме напълнили само едното кула, в другото само филми снимаме: реклама да си правим.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                На Геко мечтата му беше да се изравни с Атера на 1 време.
                Днеска аха, аха с привилегията, ма не стана.
                И утре е ден
                нeма как да го сравняваме с атера - там е дефенсив актив - не е актуален - не бих сложил там и 1 стинка
                но като цяло - евала на Геко за прозорливостта, с изключение на една забележка - синергон - там за мен е безперспективно...
                но кой нема погрешки, нека си извадим гредите и талпите из погледа и после да съдим, ма ние не съдим де, само си споделяме 7-мото чувство

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                  ++, геко
                  това все още остава най-недооценения актив. (не мога да си кривя душата )
                  не е препоръка
                  На Геко мечтата му беше да се изравни с Атера на 1 време.
                  Днеска аха, аха с привилегията, ма не стана.
                  И утре е ден

Коментар

Очаквате ли временни корекции? При тези темпове може и скоро да имаме корекции. Аз лично не съм продавал акции на Хим и не мисля да го правя скоро!

Не е препоръка!
                    Със сигурност ще има, но не се знае с колко и кога. Не мисля да продавам тъй като цената все още в пъти подценена. Не е препоръка.Успех на всички.

Коментар

Не е препоръка!
                      аз чакам, щото продадох днес
                      не е препоръка

Коментар

• Очаквате ли временни корекции? При тези темпове може и скоро да имаме корекции. Аз лично не съм продавал акции на Хим и не мисля да го правя скоро!

Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                          Да, наистина. Поздравявам всички, които стискаха и добавяха евтини акции. Нека само видим... колко е p/e и p/b: http://bse-sofia.bg/?page=PremiumMarketTradesData
                          ++, геко
                          това все още остава най-недооценения актив. (не мога да си кривя душата )
                          не е препоръка

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=xAt3yJcRlGg

Коментар

Браво на Хим-а!!!
                              Да, наистина. Поздравявам всички, които стискаха и добавяха евтини акции. Нека само видим... колко е p/e и p/b: http://bse-sofia.bg/?page=PremiumMarketTradesData

Коментар

• Браво на Хим-а!!!

Коментар

Working...
                                X