Първоначално изпратено от ivandavidov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
ivandavidov
Съдейки по оборота, никой нищо не продава и никой нищо не купува. Има съфорумци, които могат да направят по-големи обороти ако решат да купят или да продадат тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеМай не..., ама нека някой каже.... аз имам логика, но само логика, нямам инфо..., само прогнози....и колко има
Коментар
-
Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнениеКой, кой, кой кой купува там? ПФБК ли?
Коментар
-
Прогнозирах, че от днес нататък ще има оборот.... Прогонозирах голям, но за съжаление малък, но все пак се появи някой..... Така че се чувствам относително щастлив за прогнозата си .... Нито знам кой е нито нищо, но това е добър сигнал.... Не давам препоръки просто следя оборота, който беше нищо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеЕййййй, един да напише нещо нормално в тая тема. Само графики, линии, Фибоначи, майка му на Фибоначи, средна, дълга, къса, пада, става.....ужас. Съвсем сте изтрещяли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнениеЕх момчета ,паникьосвате се много бързо и не памтите - ами той човекът си го каза :
7 лв до банкета на вилата .
Ама кога по-точно ?
Ами за ГЕРГЬОВ ДЕН - кога после ...
Е , разбира се , агнето ще е от нас - все пак с празни ръце нема да ходим я ...Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение...... не може да си позволим да черпим на 2,2 лв. ....
Аз на 7 лв. ще направя банкет на вилата, която ще е готова дотогава. ....
7 лв до банкета на вилата .
Ама кога по-точно ?
Ами за ГЕРГЬОВ ДЕН - кога после ...
Е , разбира се , агнето ще е от нас - все пак с празни ръце нема да ходим я ...не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение=== И никой не ти казва кога какво ще се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеСъгласен съм, че тук чакаме повишение, но... кога? Едно е да почакаш седмица-две, друго си е да висиш тук с месеци (за справка - миналата година). И никой не ти казва кога какво ще се случи.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТука пак сме в процес на натягане на пружината!
Докато целия пазар продължава да катери и спекулаторите се чудят в какви джънкове да се наврат тук тъпчем на едно място. Дефект, който няма да продължи вечно. Ще има скоро пак изстрелване и останалите с празни кошници ще гледат така -
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТука пак сме в процес на натягане на пружината!
Докато целия пазар продължава да катери и спекулаторите се чудят в какви джънкове да се наврат тук тъпчем на едно място. Дефект, който няма да продължи вечно. Ще има скоро пак изстрелване и останалите с празни кошници ще гледат така -
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеФорумът тези дни беше много готин... Особено с размислите за техническия анализ и за КФН и законодателството. Трябва да благодарим на всички....... Наистина е готино да си форумец..... Наистина е готино и да си на БГ пазар.... Ще дам един пример за един човек. Около 2004 г. попада в група от експерти, които участват в състезание за борсова търгувия, разбира се виртуална, организирано то Ситигруп. Печели състазението и в последствие, колкото и да разбира играейки на БГ пазар разбира, че нищо не разбира... Само късмета го спасява да излезе от спукания балон в БГ. Така че всичко е готино и благодаря на всички форумци за споделените идеи....Всички сте много яки!!!!!!!!! Само дето Монти го няма тези дни.... Но той обикаля другите форуми и се коментира сам... и липсваше тук
Custodite sortem vestram
Коментар
Коментар