If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
абе много са ми съмнителни хора с малко на брой мнения, които разбират мн0го от пазара и предполагат с голяма доза увереност на къде ще се движи дадена акция
А-а-а, от значение е дали има единичен аск за 6500 акции или айсберг за 65000 с връх 6500. Айсбергите винаги са за притеснение, защото не се знае още колко има да продава човекът отсреща.
Утре ако има айсберги ще бъдат на много по.-високи нива,а може и да ги няма.
Не мога да разбера какво ви притесняват айсбергите. Дали някой ще си сложи аск за 5 000 акции или ще ги нацепи на дребно, какво значение има?
Купувачите като са големи и гладни както и да го върти все ще му ги вземат
Как какво, пощаджиите ги няма никви втори ден и купувачите с празните кошнички почва да ги хваща истерията. Още няколко дни така и като не им издържат нервите не знам и до 3 лв. дали ще успеят да си напълнят желаното количество
Ако си купил когато трябва, сега само седи спокойно и гледай мача ... може да е малко груб, с блъсканица и ръгане с лакти, но пък ще е интересен
Купих, но пак съм в редицата отляво и днес на два пъти изтървах Но Хима ми е най- тежък в портфейла, така че и без да купя съм ОК И благодаря за инфото!
Кво, кво, кво? Кажете, че аз всъщност изтървам всичко след обед!
Как какво, пощаджиите ги няма никви втори ден и купувачите с празните кошнички почва да ги хваща истерията. Още няколко дни така и като не им издържат нервите не знам и до 3 лв. дали ще успеят да си напълнят желаното количество
Ако си купил когато трябва, сега само седи спокойно и гледай мача ... може да е малко груб, с блъсканица и ръгане с лакти, но пък ще е интересен
Купувачите може да купят и 500 000 акции, но цената май няма да мръдне съществено. В момента първите 10 ценови нива са през 0.1 стотинка и само Господ знае колко от тях са аисберги.
Незнам нещо си мисля за айсбергети, но не смея да го кажа, че не съм сигурен и да не прозвучи като глупост.......
Купувачите може да купят и 500 000 акции, но цената май няма да мръдне съществено. В момента първите 10 ценови нива са през 0.1 стотинка и само Господ знае колко от тях са аисберги.
Коментар