If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
10 лефъ са по интересни от 3 лефъ А Химимпорт са толкова мощни, че ако искат под моста на река Марица в Пловдив може да мине Дунав
и то в обратна посока
10 лефъ са по интересни от 3 лефъ А Химимпорт са толкова мощни, че ако искат под моста на река Марица в Пловдив може да мине Дунав
и то в обратна посока
цццц. Ако те чете Кереза, мед му капе от сърцето. Да земем да те предложим за диамантен медал за чест и доблест в отговорна защита на Хима, а?
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
абе много са ми съмнителни хора с малко на брой мнения, които разбират мн0го от пазара и предполагат с голяма доза увереност на къде ще се движи дадена акция
Ако разбирачеството се определя по брой изписани мнения, най-големите капацитети във форума трябва да са императорът и форекс мастъра.
и то в обратна посока
Абе малко селски трейдърски хумор - коя акция според вас първа ша мине 3 лефа - привилегията или обикновенната?
Втори въпрос - коя река минава под моста на река Марица?
За да бъде по-ясно - в първия въпрос има показано и скрито очакване ако ме разбирате
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Всяка борса дори и най- смотаната минава през два основни стадия пълен разгром
и звезден миг.Второто нещо ми се губи до сега,вероятно тепърва предстои.
Второто ти се губи, защото не си бил тука 2007-ма.
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Видях ги и двата момента от първия ред на киното. Действа зле на хормоните, вервай ми.
абе много са ми съмнителни хора с малко на брой мнения, които разбират мн0го от пазара и предполагат с голяма доза увереност на къде ще се движи дадена акция
Явлението е доста досадно от месец насам. Приказки за какво ли не.. Глупост след глупост. НАпъни, тласъци, конвулсии, агитации. То не бяха ракии, кючеци, 17-ки.. Надявах се да се промени , но явно така ще си отиде, за това спирам да чета. Успех.
Коментар