IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да уточня - аз все още съм силно позитивно настроен за развитието тук, но както споменах преди известно време - рискът покрай Крим и Украйна не си заслужава нервите. Поне не и за моите нерви.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
      Днес беше много полезен ден - разбрах как реагира пазара, когато реша и аз да понатисна малко!

Пожелавам успех на колегите, които са решили да купят днес! След 60-70 стотинки може пак да понатисна пазара и да вкарам още ликвидност на БФБ.
      Абе ти ме отчае и аз имам бъдещо разтоварване, но не щото мисля че има промяна в курса север-севроизток, та не искам съм и аз такъв фактор за червено
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
        Днес беше много полезен ден - разбрах как реагира пазара, когато реша и аз да понатисна малко!

Пожелавам успех на колегите, които са решили да купят днес! След 60-70 стотинки може пак да понатисна пазара и да вкарам още ликвидност на БФБ.
        Ласкаеш се

Коментар

• Днес беше много полезен ден - разбрах как реагира пазара, когато реша и аз да понатисна малко!

Коментар

• понапълних малко при обикновенните...
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
              Както кажеш,Dido.Но аз никога не посочвам точните цифри на купувам и продавам.Това си има своите предимства,нали така???Не знам къде е bate Gojko,обичах да му правя подаръци...
              Хайде моля ти се, в един цирк играем всички

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                Абе Гаки, ти нали чакаше да купиш на 1,95 лв. Тия, дето ги шиткаш на 2,24 не ми се мисли на колко си ги купил, ама по-високо ще да е било

Ти си знаеш играта де
                Както кажеш,Dido.Но аз никога не посочвам точните цифри на купувам и продавам.Това си има своите предимства,нали така???Не знам къде е bate Gojko,обичах да му правя подаръци...

Коментар

Ха,аз бях този,който ти ги "подари".Ако спечелиш,да не пропуснеш да ми благодариш...
                  Абе Гаки, ти нали чакаше да купиш на 1,95 лв. Тия, дето ги шиткаш на 2,24 не ми се мисли на колко си ги купил, ама по-високо ще да е било

Ти си знаеш играта де

Коментар

Ха,аз бях този,който ти ги "подари".Ако спечелиш,да не пропуснеш да ми благодариш...
                    хахах

Коментар

• Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнение
                      абе купих на 2.24 пък незнам

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                        Таксиметрови шофъори скъсяват
                        абе както казаха на вълка от уойлстрийт: винаги има пощальони

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
                          Ега ти ,
                          Един предиобед ме нямаше и глей , какво сте се спекли
                          Кой разпродава или са от " гъдулките"
                          Таксиметрови шофъори скъсяват

Коментар

• абе купих на 2.24 пък незнам

Коментар

• Ега ти ,
                              Един предиобед ме нямаше и глей , какво сте се спекли
                              Кой разпродава или са от " гъдулките"
                              не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                                Интересно е кой тихомълком продава, и в понеделник или вторник ще се похвали, ако зазлеят нещата или тихомълком ще започне пак да пълни
                                Накрая всички ще са печеливши.

Коментар

Working...
                                X