IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да, и аз помогнах с няколко К днес. Тази седмица залагам само на този жребец.

Коментар

• и аз бях там, и аз помогнах

Софикс подкрепа на 595-600, а Химимпорт подкрепа 2,20-2,23
      Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
        Не се бойте, момци! Свърших с освобождаването на парата по тези нива и сега би трябвало да литне (може би). Ще пусна още малко пара към 3.60 (може би).
        Добре Ванка, хубаво е че сега ще ти олекне и ще можеш по-спокойно да чакаш 3,60. Наистина няма смисъл човек да се напряга излишно, щом не му е комфортно да държи голям пакет и да поема по-голям риск, не е лошо да олаби малко жилата. Все пак пари се печелят, но здравето (нервите) са по-важни

Иначе и на пощальоните май им решиха проблема ... с тия пакети дето прехвръкнаха. Аз разбира се също помогнах с малко, че нещо не ми се връзва тая работа - Софикс нагоре, а Хима надолу

Коментар

• Не се бойте, момци! Свърших с освобождаването на парата по тези нива и сега би трябвало да литне (може би). Ще пусна още малко пара към 3.60 (може би).

Коментар

• Първоначално изпратено от 1_9_7_8 Разгледай мнение
            ТБ "Юробанк България" АД 129 EFBBG
            ИП "Елана Трейдинг" АД 107 ETRBG
            никога не мога да запомня имената хахах тенкс мен

Коментар

• ТБ "Юробанк България" АД 129 EFBBG
              ИП "Елана Трейдинг" АД 107 ETRBG
              "Начинът да гледаш право в Слънцето,без да ослепееш е ти самият да светиш..."

Коментар

• всъщност на 2.25 имаше и БМФБГ и КАРБГ

Коментар

• Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнение
                  Не сипват само пощальоните. И други явно са решили да разтоварват.
                  те не свършиха ли на пощата акциите

На 2.25 са EFBBG
                  иначе на 2.238 бяха ETRBG които и да са те

Коментар

• Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнение
                    абе купих на 2.24 пък незнам
                    айде още малко на близки до тези цени си купих

Коментар

• Не сипват само пощальоните. И други явно са решили да разтоварват.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                        Те ли сипват като бушмени Има някаква игра или много си мразят клиента
                        Мда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Пощаците пак се явиха подобаващо на аск-а. Добър момент уцелиха
                          Така и така коригираме, няма да е лошо да си изчистят и техните бройки
                          Те ли сипват като бушмени Има някаква игра или много си мразят клиента

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                            Пичове поздрави от слънчева Варна - на малка почивчица. Сега гледам пазара за 30 мин и отивам на обиколки с гаджето и колата. Днес ще се забия на центъра да гледам сеир, утре съм планирал да отида до нос Калиакра.

Пожелавам ви по-малко нерви, повече приятни емоции и по-малко меки спусъци - не са полезни за вас и вашето здраве, както би казало министерството на здравеопазването
                            +1
                            приятно изкарване-и аз излизам на разходка с гаджето,стига с тази борса-няколко стинки нагоре или надолу няма да решат нещата(пък и тези жени нали за това са създадени да им се радва човек)

Коментар

• Пощаците пак се явиха подобаващо на аск-а. Добър момент уцелиха
                              Така и така коригираме, няма да е лошо да си изчистят и техните бройки

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
                                Всеки сам си прави сметката, но от петък има някой продавач, който ме дразни.... може и да са различни, незнам, въпрос на нерви ли е или не.... правенето на неразнумни сделки на пръв поглед изглежда неразумно, но това е някой със стратегия. Въпросът е къде ще си държи парите, може би в банка на разплащателна сметка.... Там мога да го светна, ако иска банки, защото имам опит как се преговаря с тях.... Защо трябва тук да се мъти водата по балъшки начин.... Това не мога да разбера......за тези обеми не си заслужава и телефонната любов.... или трябва да е фалирал или жена му да иска подаръци.... бахти пичовете...

Сори, последното не е препоръка....
                                Риска на ликвидната позиция. Но пък за това други се покчачват и то сериозно, но Хима ще тръгне.

Коментар

Working...
                                X